Daily Diary

Yoghurt Barn

Een tijdje geleden wilde ik wat nieuws proberen. In plaats van dat we onze shopsessie zouden onder breken door een uitgebreide lunch leek het me leuk om juist de shopsessie te beginnen met een ontbijtje. Ik had al vaker gehoord over de Yoghurt Barn maar had nooit het idee dat het in de buurt zou zitten. Nu is Eindhoven niet erg ver van mij vandaan dus gingen we ook daar winkelen.

Omdat het parkeren in de stad altijd zo duur is parkeerde wij een eindje weg om goedkoper te kunnen staan. We moesten dus een stukje lopen. Is alleen maar goed want dan hadden we extra honger. Aangekomen bij de Yoghurt Barn was het nog heerlijk rustig en konden we mooi de tijd nemen om bij te kletsen.

Patty – met wie ik was winkelen – en ik waren er allebei nog nooit geweest en wisten ook niet of er een soort structuur in zat. Je kon kiezen uit verschillende yoghurtjes met diverse toppings of ze hadden standaard yoghurtjes waar je uit kon kiezen. Ze hadden zelfs een soort menu; 1 croissantje met jam, koffie en een yoghurtje uit een geselecteerd groepje. Je mocht de croissant ook vervangen door vloerbrood met boter. Er was ook een ruime en toch geselecteerde keus aan yoghurtjes. Niet alleen de keus voor de samen gestelde yoghurtjes is groot maar ook de keus aan yoghurt überhaupt. Ik als lactose intolerant kon hier volop genieten van een plantaardig soja yoghurtje!

En blijkbaar kun je er ook nog eens verrassend goed high-teaen, leuk idee samen met mama!

De ruimte

Ik blijf een zwak houden voor mooie, goed op elkaar afgestemde, industriële, knusse tentjes en ook dit is er weer één die hoog op mijn lijstje kan. Tijdens het schrijven van deze blog bedenk ik me dat het best lang geleden is dat ik hier geweest ben. Snel nog eens terug dus.

Adres: Nieuwstraat 30, 5611 DB Eindhoven
Yoghurtbarn.nl

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *