Daily Diary

WEEKENDTRIP: Heusden

Toen ik Nick vertelde dat ik wat vaker Nederland wilde bekijken keek hij me in eerste instantie een beetje gek aan.
Wil je dat echt? Ja!
Die zondag erna pakte wij onze spullen en reden wij naar Heusden. Een half uurtje rijden, dat is een prima tijd voor een ochtendje.

Het is een klein authentiek dorpje. Heel gezellig. Ik hou van al die knusse huisjes en plekjes. Je krijgt er zo’n vakantie gevoel van.
Knusse straatjes, onbekende winkeltjes. Overigens was Heusden ‘centrum’ niet open, maar dat was niet erg. Het keek gezellig met al die mensen op terras.

Prachtig om hier foto’s te maken. Veel van dit soort stadjes lijken op elkaar en toch hebben ze los van elkaar zoveel leuke en aparte plekjes. 

Natuurlijk hoorde daar een foto bij die waarschijnlijk al veel mensen hebben gemaakt. Een klassieke foto. Wij vonden het leuk.
We aten op het terras een tosti hawai en daarna zijn we langzaam weer terug gelopen. Het was prachtig weer en we hadden echt even quality time.

Heusden

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *