Vlog-Intro

Het is zover, ik heb de stap genomen. De stap om te gaan beginnen met vloggen. Ik vind het heel spannend en heel erg gek. Ik ga vloggen naar aanleiding van heel veel vragen en reacties van jullie. Vele van jullie waren heel erg enthousiast over mijn insta stories en soms moet je even je stoute schoenen aan trekken!

Ik ben natuurlijk een beetje gaan bedenken over wat ik wil en hoe het moet worden. Ik kijk zelf veel vlogs en daaruit haal ik ook inspiratie. Van wat ik dus wel en wat ik dus niet wil. In het begin had ik zoiets van ik moet een -onder titel- naam hebben. Maar aan de andere kant vlog ik als mezelf, als leandra aka leandralisious. Dus, mijn vlogs gaan gewoon leandralisious heten! Omdat ik gewoon zo ben!

Ik heb natuurlijk wat geprobeerd op proef, maar ik vind het lastig om mezelf terug te zien. Het zal er bij horen en ik zal er denk ik erg aan moeten wennen. Voor mij is het al awkward laat staan voor de mensen die in mijn omgeving lopen die hier niet om hebben gevraagd. We gaan het allemaal zien, wil je nog dingen willen weten vraag het dan gewoon! Ik ben onwijs benieuwd en ik heb er heel erg veel zin in en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden.

Tot Vlogs!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *