Daily Diary

Vier het met een nieuwe werkplek!

Ik steek veel tijd en moeite in het ‘perfect’ maken van mijn blog en Instagram.
Afgelopen Dinsdag – 14 augustus ’18 – bestond Leandralisious precies een jaar en dat moest gevierd worden. Ik besloot mezelf te verwennen met een nieuwe werkplek!

Al een tijdje was ik opzoek naar een bureau voor een eigen ‘werkplek’. Ik zat altijd veel op de bank of achter aan tafel en alles lag meteen helemaal vol.
– Lees: master rommelkont – Dat moest dus anders, maar hoe?

Steeds keken wij voor een oplossing en die waren er zat.. Het ding was alleen, waar ga ik dan zitten met mijn ‘zooi’?
Op zolder, waar het in de zomer heet is en in de winter misschien wel te koud. Zal ik het dan plaatsen op de slaapkamer? Of gaan we mijn kledingkamer omgooien – wat misschien wel mijn meest rommelige kamer in huis is –
Maar ik werk toch altijd het meeste en het liefste in de woonkamer dus daar moesten we wat op verzinnen. En ik kan je vertellen dat verzinnen heeft lang geduurd.

Steeds niet het juiste voor in de woonkamer of te duur. De kans is namelijk vrij groot dat het werkplekje in deze situatie niet lang zou blijven bestaan. – Miss verander is de naam –
Tot een spontaan bezoekje in mijn uppie verandering bracht in de situatie. Als we het hebben over – je moet er tegenaan lopen  – Een klein bureautje 70×50 cm nu voor maar €26,96, koopje!

En toch wist ik niet zeker of ik dat bruin/zwarte bureau zo in de woonkamer wilde hebben. Zou het niet te zwaar zijn? ( Qua kleur ) Staat hij niet ongelofelijk in de weg?
Nee, hij is niet zo heel groot toch? Je kunt je voorstellen dat het bureau helemaal niet zo heel groot was in die grootte ruimte.

Toch waagde ik de gok en nam hem mee. Zelfs zonder dat ik toestemming had van Nick.
Ik bleef twijfelen of die bruin/zwarte niet te grof zou zijn. Onze meubels in de woonkamer zijn wit met taupe dus ik besloot voor het bureau te gaan maar dan in wit.

Nadat ik hem helemaal had meegesleept in mijn eentje naar de auto – tweede etage, onhandige doos – , heb ik hem thuis – helemaal zelf – in elkaar gezet. #POWERWOMAN!
En ja, toen stond hij. Toen was het nog kijken of ik hem goed vond staan op de plek waar hij zou moeten komen. Met een enorme twijfel heb ik hem toch op die plek gezet en gewacht tot Nick thuis was.
Het is ook eigenlijk de meest ideale plek. Hij staat bij het raam, ik heb dus goed licht. En de ruimte is perfect. Niet te groot – er kan dan alleen maar meer troep op – én wat heel handig is, is dat er een diepe lade in zit. Daar kunnen dus ook nog mooi allemaal spulletjes in! YAY!

Zoals je ziet is het maar een klein bureautje. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en past hij daar goed in die hoek. Het is wel zo dat hij dicht bij de tafel staat, hierdoor heb ik er geen stoel ‘standaard’ bij staan. Ik kan dus gewoon de stoel van de eettafel pakken. – voor de foto zette ik er even een andere stoel neer –
Ik heb er een paar spulletjes op gezet die ik leuk vind om te laten zien. De andere spullen heb ik opgeborgen in een mandje.

Ik kocht ook een telefoonhouder bij de IKEA. Handig zo kan ik gelijk de telefoon opbergen ook al zit ik daar. Mijn 2 nieuwste boeken – oké, 1 heb ik er geleend – Ik moet het boek van Jamie Li – sexy, but tired, but sexy – nog lezen. Het boek – Babe, you got this – ben ik halverwege. Nee, ik moet me er echt toe zetten om te lezen.
Het zakje komt van kwantum en daar heb ik wat schriftjes en stickers in zitten. #verpakkingssucker. De mok kocht ik een tijdje geleden bij de Flying Tyger en omdat er roze in zit vond ik hem wel op mijn bureau passen.
De kans dat dit nog wat veranderd is vrij groot. Helemaal aangezien ik zoiets graag bij mijn interieur wil laten passen. De kans dat dit bureau wit blijft is ook nog wel een dingetje. Maar tot nu ben ik er onwijs blij mee!

 

Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *