Tosti dubbel kaas

Oké, soms moet je dingen proberen en gewoon op elkaar gooien. Dat deed ik met deze tosti ook. Ik keek wat ik nog in de koelkast had liggen en maakte er deze tosti mee. Tosti’s vind ik ideaal voor de koolhydraat arme boterhammen want ik vind ze lekker maar, soms wel droog. Tosti’s zijn dan de ideale oplossing. Dus hier even wat tosti inspiratie.
HEALTH

Ingrediënten:

-2 koolhydraat arme boterhammen
-1 grote plak 30+ kaas
– 2 plakjes kipfilet
– beetje kruidenkaas

LETS COOK:

Zet de koekenpan vast op het vuur en laat hem heet worden. Besmeer de twee boterhammen met de kruidenkaas en beleg het met de helft van de plak kaas en de 2 plakjes kipfilet. Bak beide kanten. Leg op één van de twee kanten de andere helft van de plak kaas. Bak het nog even mee en smullen!

Smakelijk!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *