Daily Diary

Structuurjunkie

Het is weer zo ver. De scholen zijn weer begonnen en dat betekent voor vele nieuwe agenda’s en schoolspullen. Sinds een aantal jaar zijn planners helemaal de bom. Je hebt ze in diverse soorten en maten. Het fijne aan planners vind ik dat je ze helemaal zelf kan indelen. Vorig jaar had ik de Mascha planner van beautygloss.nl. Een fijne agenda met veel ruimte en opties. Er zaten leuke stickertjes bij waarmee je de maanden kon aangeven en/of wanneer iemand jarig was bijvoorbeeld.
Deze planner wilde ik weer bestellen maar ik zag op bol.com dat hij was uitverkocht. De nieuwste kleur was te krijgen vanaf 22 september. Zo lang kon ik natuurlijk niet wachten. Ik bedacht me dat ik ook het één en het ander had gehoord over de structuurjunkie planner van Cynthia Schultz – voormalig misslipgloss – nu van Cynthia.nl.
Ik had geen flauw idee over hoe die eruit zou zien aan de binnenkant. De buitenkant had ik al gezien en alleen daarom wil je hem al hebben. Hij ziet er erg chique uit door zijn matte donkerblauwe kleur met glimmend gouden details.

structuurjunkie

  • Door de bewerking van mijn foto lijkt hij zwart. De planner is echt mooi donker blauw.

De planner is net zo groot als die van de Mascha planner en ook ongeveer even zwaar. Ik gebruik de planner vooral thuis dus ik hoef hem niet zo mee te sjouwen.
Het leuke is aan deze planner is dat het eigenlijk niet echt alleen een planner is, maar ook een soort dagboek. Er staan niet alleen lijntjes in om je weken in te delen, maar ook leuke quotes.
Die quotes onderbreken de maand en week evaluaties. Toen ik vorig jaar een beetje in de knoop zat met me zelf was dit de uitkomst geweest. Hier plan je zo makkelijk je weken. Maar dus niet alleen dat maar je kunt er in aangeven of je tevreden was met je week. Wat je volgende week anders zou willen doen. Je doelen voor deze maand. Je wordt zelfs uitgedaagd met bepaalde uitdagingen. Hoe leuk! Je wordt stiekem getriggerd om eens dingen te doen die je bijvoorbeeld normaal niet zou doen. Ik ben tot nu toe te spreken over de planner, alleen ik heb hem net. Als ik hem een tijdje hebt gebruikt merk ik of het iets voor mij is en of het voor mij werkt. Ik ga hem echt proberen bij te houden en te kijken of het werkt. Ik ben er van overtuigd dat je door deze planner veel meer inzicht krijgt in je weken maar ook in jezelf. Soms weetje vrijdag niet meer wat je maandag hebt gedaan. Dan was het misschien niet eens zo belangrijk!

structuurjunkie    

De pagina’s in de planner schrijven fijn. Het zijn dunnere blaadjes maar niks drukt door. Ik zou zelf de indeling hebben gemaakt om naar elke week een week evaluatie te maken. De staan alle week evaluaties bij elkaar en de maand evaluaties ook. Ik had zelf waarschijnlijk na elke week een evaluatie gedaan en om de 4 weken een maand evaluatie. Maar er zal uiteraard over na zijn gedacht om dat juist niet te doen. De grootte van de planner vind ik fijn je hebt veel ruimte in de planner.

Achterin zit een mapje waar je nog belangrijke blaadjes en/of stickers kan bewaren en er zit een extra notitie boekje bij.

structuurjunkie

  • Door de bewerking van mijn foto lijkt de planner zwart. Dat is niet zo hij is mooi donker blauw.

De planner is ontworpen door Cynthia Schultz – voormalig MissLipgloss – van Cynthia.nl
De planner is te verkrijgen bij bol.com voor €22,99 – klik op de link –

 

Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *