Daily Diary

Je eigen kleine winkeltje

‘He, wat doe je nou eigenlijk?`
Inmiddels zijn we alweer een maandje of 3 en wat bestellingen verder. Sinds 24 oktober 2018 is mijn eigen ‘shop’ in de lucht. Ik heb altijd de ambitie gehad om meer te doen dan waar ik vandaar kom. Mensen die mij een beetje kennen vinden dat dit bij mij past als een goed zittende jas. Mooie producten, mooie spullen en echte trends. Ik houd ervan om uit te zoeken welke trends er zijn of komen en die te moeten volgen en wat er in is. Door de mooiste items te scoren maakt mijn hart een sprongetje. Al moet ik er voor waken dat ik niet alles zelf koop.

Nu is zoiets starten nog niet meteen gedaan. Je moet natuurlijk opzoek naar groothandels die met je samen willen werken. Ook is het na gaan van een KVK slim om te doen. Nou goed, zorgen voor later zullen we maar zeggen! Haha!

Wat  ik verkoop is zorgvuldig en helemaal door mijzelf uitgezocht. Het zijn lang blijvende sieraden, wat ik daar mee bedoel is dat de meeste sieraden die ik inkoop stainless steel zijn. Stainless steel verkleurd niet, blijft dus langdurig mooi en de sieraden zijn ook nog eens tijdloos. Het extra leuke is dat de prijzen redelijk laag liggen. Ik verkoop het in elke geval onder of op de winkelprijs.

Nu klinkt het natuurlijk heel leuk dat je spullen inkoopt om te verkopen maar dit doe je natuurlijk niet zomaar. Er komt een hoop kijken bij het starten van een ‘eigen winkeltje’. Nu is het zo dat ik -nog- geen webshop heb want daar komt nóg meer bij kijken. Laten we eerst ergens beginnen.

Op het moment dat je groothandels hebt gevonden is het natuurlijk zo dat je gaat bestellen. Daar is geld voor nodig. Hoe je dat geld regelt is voor iedereen anders. Na dat het geld er is ga je natuurlijk bestellen! Als de bestelde items binnen zijn is het natuurlijk dat er product foto’s gemaakt moeten worden. Ik had al snel in mijn hoofd hoe de foto’s eruit zouden moeten zien. Ook wilde ik modellen om mijn producten te showen. Die had ik al snel gevonden, handig nichtjes!

Maar leuk al dat gebabbel over die shop maar waar kunnen we deze leuke spullen bestellen!
Nou wees gerust op mijn Instagram pagina @leandralisious kun je alle leuke trendy items vinden en bestellen uiteraard!

Heb je suggesties of tips laat het dan weten en wie weet kan ik er aan komen of bestellen voor je!

Tot shops!
xx

 

 

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *