Saucijzenbroodjes

Omdat er élke week wel meerdere artikelen voorbij komen is het soms lastig om ook nog gerechten in te plannen. Mijn artikel ‘Hoe overleef ik.. levenslang’ heb ik verschoven naar de woensdag. Dan kan ik elke maandag lekker een receptje met jullie delen. Ik wil dan ook gewoon lekker beginnen met comfortfood. Klinkt voor de meeste goed in de oren dus let’s go.

Ingrediënten:
Voor 6-8 stuks
– 300 gr gehakt
– 150gr ui
– Teentje knoflook
– 100gr groente naar keuze
– kruiden naar keuze
– 6 tot 8 bladerdeeg vellen
– 1 ei
– handje geraspte kaas

LETS COOK
1. Haal 6-8 bladerdeeg vellen uit de diepvries en laat deze ontdooien
2. Verwarm de oven voor op 210 graden en leg een velletje bakpapier op de ovenplaat
3. Fruit de ui aan en pers de knoflook fijn
4. Doe de knoflook bij de uit en bak het een beetje door tot de ui glazig ziet
5. Bak het gehakt rul en doe de kruiden erbij
6. Doe nu de gekozen groenten er doorheen en bak het goed door
8. Strooi een beetje geraspte kaas door het mengsel
9. Haal het velletje van de bladerdeeg
10. Schep een beetje van het mengsel op een lepel en leg het aan 1 kant
11. Vouw het bladerdeeg naar één kant en herhaal dit
12. Kluts het eitje los en besmeer de bladerdeeg hapjes ermee
13. Schuif de ovenplaat in de oven en bak ze in 15 minuten af

OVEN:   210 graden  //  15 minuten

Tip; Strooi ook een beetje kaas over de bovenkant voor een extra knapperig korstje. Heerlijk met een beetje ketchup om in te dippen.

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *