Pulled veggie

Ik hoor je denken.. Leandra staat er nou ‘veggie’? Ja! Soms probeer ik vegetarisch te eten, iets wat heel veel mensen niet van mij weten. Als ik af en toe hoor hoeveel water er verbruikt wordt om koeien en dergelijken ‘lekkerder’ te maken. Daar draait soms een beetje mijn maag van om, dus daarom probeer ik af en toe wat vegetarisch te eten en zo ook vandaag.

Pulled veggie kun je zo kopen in de supermarkt. Deze Pulled veggie is gemaakt op basis van soja en er zit een barbecue sausje doorheen. Ik vind zelf dat je absoluut niet proeft of het wel of geen vlees is. Dit soort merken zijn er tegenwoordig zo goed in om dat zo te maken dat je het verschil nauwelijks proeft. Ik maakte de pulled veggie in een wortel wrap van No fairytales. De wraps van hun zijn wel echt favoriet en ze hebben zelfs een nieuwe soort die ik binnen kort ga proberen.
Health 

Ingrediënten:
Voldoende voor ruim 5 wraps.

-2 bakjes pulled veggie
– 2 avocado’s
-1 bol mozzarella
-1 grote hand geraspte kaas
-peper/zout
– 1 eetlepel koriander
– 1 pak no fairytales wraps

NODIG:

-Keukenmachine
-Snijplank
-Tosti-ijzer

LETS COOK:

Doe de inhoud van de avocado in een keukenmachine en maal het tot een fijn prutje. Leg de wraps vast open zodat de inhoud er zo dadelijk in kan. Bak ondertussen de pulled veggie even in een pan zo’n 3 minuutjes zodat het een beetje warm is. Doe de pulled veggie in een kom en voeg daar de geraspte kaas aan toe. Ook het beetje zout en peper en de koriander mag je erbij doen en verwarm het tosti ijzer vast.

Doe de mozzarella bij de avocado en mix het nog heel even. Voeg daarna ook dit bij de pulled veggie. Verdeel het over de wraps en rol ze op. Doe ze is het tosti ijzer en wacht tot ze klaar zijn. Pas op! Want ze zijn mega heet! Snijd ze in stukken en je hebt een feestje op tafel! Yay!

Smakelijk!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *