Daily Diary

PLOG6: Wil jij mijn Valentijn zijn?

Het is weer een splinter nieuwe week met splinter nieuwe kansen. Het was de week van een schietpartij in Oss, de week van Valentijn en ook van het nieuwe seizoen van Temptation Island #guiltypleassure

De zondagochtend begon bij ons zo goed als in de IKEA. Oke, dit is niet wat je wil op zondagochtend in die drukte maar we overleefde het. We aten nog even een hotdog daar en zijn richting huis gegaan.

Na wat boodschapjes heb ik thuis mijn joggingbroek weer aangetrokken en ben op de bank gedoken. Na wat mannelijk overleg zijn er nog wat vrienden over gekomen.

We bestelde sushi en de mannen bestelde pizza. HEERLIJK!

De maandag begon een partijtje goed met koffie en hondje op bed! Joe, tot over een paar uurtjes!

Toen ik eenmaal uit bed kwam had ik zin in een uitgebreid en lekker ontbijtje. Ik maakte deze heerlijke havermout en poeh! Hij vulde goed. De rest van de dag vond ik het allemaal wel prima en heb een beetje achter de laptop gewerkt en Netflix gekeken.

’s Avonds was het weer tijd om me van deze klauwen te ontdoen en koos voor een heel stuk kortere nagels in een donker roze kleur.

Er was geen tijd meer voor koffie deze dinsdag dus hop in mijn beker to go en mee in de auto. Deze beker kreeg ik afgelopen verjaardag van mijn broertje! Leuk is die he!?

Na een dagje werken was het weer tijd voor een avondje trainen. Poeh, even lekker alles eruit geknald. Heerlijk!

Na heet trainen ben ik snel gaan douchen en heb ik nog even een bananenbrood in elkaar getoverd en in de oven geschoven.

Zo, hier was het 10,00uur en ik was al volledig in de steigers. Er was leuk visite onderweg en had me dus al volledig klaargemaakt op deze woensdagochtend.

Aangezien de mini visite niet zo in haar hum was probeerde we even een rondje dorp te doen. Dit ging niet helemaal van harte maar goed. Even een frisse neus.

Visite had het pand weer verlaten en ik besloot te lunchen. Ze hebben bij de Jumbo voortaan volkoren caiserbroodjes. Vind ik fijn! Lekker een salade erop. Lekker simpel maar smaakvol!

Ja, nu dacht je zeker heel even dat ik deze mooie bos gekregen had met valentijn he? Helaas, dit bosje stuurde we naar mama. Lief he!

Wel lag bij thuiskomst deze knapperd op de mat. Had die lieve schat van mij toch zomaar een lief kaartje voor mij gemaakt.

De vrijdag begon ik even met een wandelingetje voordat ik ging werken. Even een frisse neus halen!

Zoals elke week eet ik op vrijdag op het werk en aangezien het al een paar dagen ONWIJS lekker weer is was het tijd voor het eerste ijsje van het jaar op het werk! Joe!

Zaterdagmiddag mocht ik onverwacht eerder gaan op het werk en ben daarna nog even gauw wat gaan drinken en daarna snel naar huis gegaan. Ik ben gauw onder de douche gesprongen zodat ik al lekker de bank op kon.

We keken onze vaste programma’s én ik moest Temptation Island nog terug kijken. Dus dat ook even gedaan en toen was het alweer zondag en tijd om te gaan slapen! Joe! 🙂

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *