Daily Diary

PLOG5: Veel eten en veel sporten

Het was de week van de nieuwe emoji’s waaronder de blindengeleiden hond en de rolstoel emoji, over het stijgen van de klachten op Eindhoven Airport en de week dat John van den Heuvel weer terug keert bij boulevard na maanden van bedreiging.

Ook was het de week van meedere malen sporten, veel eten en ritme.

De zondag begon fantastisch met dit heerlijke ontbijtje. Ik ging een dagje foto’s maken en gezellig bijkletsen met Elsemiek in Eindhoven. We begonnen bij The Happiness Café.

Samen met Els hotspothoppen en de leukste tentjes van Eindhoven ontdekken!

Inmiddels waren we halverwege de dag wel toe aan iets zoets en dronken we een ijsthee bij Sissy-Boy, lekker verfrissend!

Deze trui kocht ik nog snel bij de Primark en was volgens Els letterlijk op mijn lijf geschreven dus hij moest mee natuurlijk! We sloten af met Dunkin Donuts voor thuis!

De maandag ben ik vrij en breng ik de dag door in mijn nieuwe trui met een té grootte kop koffie. Deze mok kocht ik gisteren in Eindhoven bij Dille & Kamille. De rest van de dag deed ik niet zoveel want ik was gesloopt van de zondag. Ik hing een beetje op de bank en keek series. Heerlijk is dat soms!

Ik moet zelf weer een klein beetje in een eet ritme komen. Ik eet slecht, of ja slecht. Ik eet gewoon veel te weinig en dit was voorheen ook de reden dat ik aan kwam. Ik moet mezelf een beetje bij elkaar gaan rapen als het om eten gaan want het gaat niet echt goed. Ik sla geregeld maaltijden over en als ik dan wat eet dan moet ik ervoor waken dat ik niet de verkeerde keuzes maak. Dus hop, gas erop!

En zoals we allemaal weten is het minder eten dan dat we verbranden en om dat systeem een beetje te helpen hoort sporten daar ook bij. We besloten random om dinsdagavond dus te gaan sporten. We ( Le BF en ik ) deden mee aan een circuit. Leuk, maar zwaar. Mijn schoonzusje die de les gaf vroeg ons: ‘Hij ging lekker hé?’ Uhm, nee dat ging hij niet! haha!

De woensdag steel ik even de show met mijn nieuwe outfit. Ik kocht dit broekje 2 weken geleden en ik ben echt verliefd. Hoe hij eruit ziet, de stof! #LOVEIT Dit shirtje kocht ik zondag samen met het riempje bij Primark en zo was mijn outfit af. Ja met korte mouwen ik zweette me kapot. Enne, of ik spierpijn had! JA!

Le BF had een dagje extra vrij geregeld maar dat ging onverwachts niet helemaal hoe het zou moeten gaan. Hij moest onverhoopt in de middag werken in de zaak van zin vader. We besloten om dan toch even samen het dorp in te gaan om wat te lunchen samen. Ik koos dit broodje die ik dinsdag op de Instagram van Zuiders voorbij zag komen, heerlijk! Zoals je ziet was dat niet het enige maar genoot ik ook nog van een risotto bitterbal, kokoscurry bitterballetjes en een chorizo kroketje en een krokante gamba. Zo nu jij weer!

Ook donderdagavond was het weer feest en ben ik weer gaan sporten. Wel lekker als je dan weer klaar bent. Ik heb rondje loopband en fiets gedaan terwijl ik 2 afleveringen op Netflix keek van Girlsboss.

Ik kreeg ook nieuwe artikelen binnen voor de shop. Zijn ze niet super leuk? Ik hou er toch van.

Ik werk op vrijdagavond altijd voor de baas en daarom eet ik daar op vrijdag ook altijd. Dus net voordat ik weer de vloer op mag nog even een bakkie en een glaasje water.

Bij thuiskomst was dit een hele leuke verrassing. Een nieuwe oven en kookplaat. Jeej! Kunnen we weer lekker aan de bak en kook. haha!

Ik heb steunzolen en zoals je ziet is dat ook wel nodig ook. Misschien moet ik dit jaar weer eens voor nieuwe gaan of in elk geval een nieuwe bovenlaag. Oeps!

Zo, afgebrand na een week Poeh, de zaterdagavond breng ik door op de bank en doe ik verder weinig meer. Morgen gaan Le BF en ik een dagje op pad en lekker buiten de deur ontbijten! Benieuwd wat we scoren morgen! Ik houd jullie op de hoogte.

 

 

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *