Daily Diary

PLOG4: Dat is pech, nagel weg

Het was de week van nieuw verwachtte sneeuw, het kinderpardon en ook de week van extra werken en weer een training geven op het werk. Het was weer een prima weekje vol met nieuwe ideeën en content.

De week extra werken kan beginnen en begint met een koopzondag. Ik bakte zaterdagavond nog even een stroopwafelcake Deze cake, daar doen collega’s nog net geen moord voor. Ik bak tegenwoordig een grootte omdat dat net zo goed volledig op gaat.

De zondagochtend begint met foto’s maken in mijn badjas. Hier een fashionable kijkje achter de schermen. Lekker profi, op het wasrek haha!
Voor dat ik moest gaan werken om 12.00uur gooide ik nog even een fel rood kleurtje in mijn haar om het op te frissen!

Lekker druilerig weertje, bahbah! Wel lekker rustig op de weg op zondag ochtend!

Op het werk aangekomen moeten we nog even de puntjes op de i zetten en dan kunnen we beginnen. Ik sta op de afdeling snowboots mocht je dat nog niet zijn opgevallen! haha!
Eens kijken of alle info die ik weet kan delen met gezellige klanten vandaag!

Vanavond duik ik op de bank en doe ik niks meer!

Kennen jullie dat verhaal van dat meisje die vorige week haar nagels liet doen? Nou, 1 nagel is niet meer. haha! Ja ik typ nu wel ‘haha’ maar no way dat ik ‘haha’ zou typen op dat moment! GV%$^%#&&@^%%#

Mocht je er niet tegen kunnen moet je de volgende foto even skippen! haha!

Doei vlees, vel, nagel en acryl! Het was me een waar genoegen! Hoe dit gebeurde? Ik wilde een lampknop aan doen maar zat met me gezicht in me telefoon en hakte zo mijn vinger in het slot van het kozijn. Tsjakka!
Ik drukte de nagel er snel weer op omdat ik bang was dat hij nog vast zat aan een stukje vel maar dat was gelukkig niet zo. Le BF heeft snel wat pleisters geknipt. Het ging zo snel en hard dat ik niet eens tijd had om te huilen! haha!

De maandag ochtend zo beginnen vind ik het heerlijkste wat er is. We beginnen ook een beetje lui want meneer had er nog niet z’n zin in.

Ik heb er zelf ook eigenlijk nog niet zo’n zin in en zet Queen of the South nog maar eens aan en maak een start aan seizoen 2.

Nou dit gaat nog wel even zo door. Om 16.30uur ben ik toch maar eens flink aan het poetsen gegaan en vond van mezelf dat ik daarna pas weer door mocht kijken.

Voordat Le BF thuis komt begin ik alvast aan het eten. Lekker makkelijk en toch erg voedzaam! Joepie, zin in!

‘S avonds ga ik nog even aan het werk met een bakje druiven! En dan rond 22.30uur op naar mijn bedje!

De dinsdag is snel gegaan en we zitten alweer op woensdag, oepsie!
Om 08.15uur gaat de wekker op onze vrije woensdag. Le BF moet naar de tandarts dus is het voor mij de uitgelezen kans om gelijk even langs oma te gaan.

Na die bezoekjes schieten Le BF en ik nog even een paar Instagram foto’s. *klik-klik*

Daarna terug naar Uden en door naar het dorp want mevrouw La Koffie heeft een nieuw apparaatje besteld. De vorige begon een beetje te lekken en ik kan niet zonder mijn kopje cappuccino in de ochtend.

Tijd voor de wekelijkse boodschappen bij d’n Aldi. Sinds hij bij ons net zover weg zit als de jumbo halen wij hier onze wekelijkse boodschappen. Ik heb m’n wagen volgeladen!

Ik wilde even bij de Karwei kijken omdat ik een idee in mijn hoofd had. Le BF ging even mee maar ik slaagde niet voor wat ik zocht. We liepen langs de vloerkleden en daar keken we even. We hebben een tijdje geleden de andere de deur uitgedaan omdat die voortaan helemaal op was. Nu hebben we een mooie grijs/groene gekocht en wonder boven wonder waren we het hier allebei beide meteen over eens! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Zo, goedemorgen donderdagmorgen. Hier lach ik nog maar hoe verder de dag vorderde hoe erger mijn dag leek te worden. Pff!

Ik vind dat die vinger een aardige rol speelt deze week want ik lijk hem overal te zien haha! De vrijdagochtend beginnen we zoals gewoonlijk maar eens met een kopje koffie en sneeuw. Er ligt nieuwe sneeuw en ik ben benieuwd of er ook gestrooid is.

Het is niet normaal hoe graag deze kleine vriend naar buiten wil omdat er sneeuw ligt. Zo schattig!

HOE mooi is dit. Ik vind deze plaatjes echt fantastisch! Hier kan ik de hele dag naar kijken.

Ken je dat dat je je zo verheugt op een pakketje? Dat had ik dus zaterdag en om 08.30uur stond de meneer van postnl al op de stoep, yey!

Het uitlaten van Benji is met dit soort dagen toch echt minder gezellig. Koud en nat, vooral nat! Bah!

Om 17.00uur mag ik eindelijk zeggen dat ik weekend heb en wat ben ik blij dat die drie dagen erop zitten. Pff! Ik was de afgelopen dagen niet te genieten en had niet mijn beste dagen. Ik verheugde me op fastfood in de vorm van een zelfgemaakte pizza. Gadver.. die tomatensaus is echt niet te eten. I know, Karma! Dat wordt met mijn ogen dicht op de bank en hopen dat het snel zondag is want dan ga ik leuke dingen doen! Wel vruuuuug..

 

 

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *