Daily Diary

PLOG3: Koffie over je heen & nieuw haar

Het is weekend en ik begin hem rustig aan, althans dat was de bedoeling. Benji stond om 08.00uur al langs mijn kant van het bed te blaffen en was echt niet meer van plan om te gaan slapen. Gelukkig kon ik met een beetje kroelen de tijd rekken tot 08.45uur.

Ik ben maar naar beneden gegaan en heb koffie gezet. Meneer was gewoon klaar met slapen en wilde gewoon gaan spelen. Zie je trouwens die leuke mok met Benji zijn hoofd erop? haha! Hij is tof he, nouja vind ik dan! Ik bestelde deze voor Le BF met kerst bij wearedonque.com erg leuke spullen hebben ze daar, check ook even die nieuwste beanies. TE LEUK!

Voor Le BF had ik ook al een bakkie gezet en ik had de broodjes vast in de oven gegooid. Tijdens het ontbijt keken wij even Wie is de MOL? terug. Wij zijn helemaal verslaafd aan de MOL en alles wordt terug gekeken. Mochten er dingen opvallen word hij vaak nogmaals gekeken. We hebben zelfs wel eens echte mol boekjes besteld om alles mee te schrijven haha! #diezijnnietgoed

Er was verder niet veel meer in huis dus we moesten toch even boodschappen doen. Op naar de Aldi dus. Veel mensen vinden zondags boodschappen doen echt een ding maar ik vind het persoonlijk wel echt heel fijn. We kunnen dan altijd even samen gaan aangezien wij beide andere dagen vrij zijn. Plus, dat het dus lekker rustig is en je op je gemak door al die paden kunt.

En het blijft een rustige relaxte zondag dus dat betekend Toos make-uploos! #loveit
– Ja, ik ga ook make-uploos naar de Aldi –

Bij thuiskomst hebben we de boodschappen opgeruimd en gelijk even wat dingentjes gepoetst en gedaan dus dat zijn weer dingen die van de to do list kunnen. #win-win. Meteen even in de groep gegooid dat Le BF voor de lunch zou zorgen en ik wel erg trek had in eieren! haha!

Mijn broertje kwam nog even langs om mijn camera eens te testen en wat te drinken. Hij wil mijn camera binnenkort lenen voor een dagje auto’s spotten. Ik kocht deze camera eind December van mijn geld dat ik kreeg voor mijn verjaardag. Het is de Canon SX530 HS PowerShot. Ik besloot de camera te kopen omdat het mij handig leek  om product foto’s te maken voor de shop. Vet blij mee want heb hem al vaak gebruikt inmiddels.

De rest van de middag zag eruit als hierboven. haha. Ik heb me volledig ingenesteld en onder een dekentje typ ik nog wat blogjes uit. Het einde van de zondagmiddag nadert en we hebben zin in tosti’s in plaats van ‘echt’ avondeten.

De maandag ochtend beginnen met een koud maar zonnige kleine wandeling, heerlijk. Ik vind dit altijd zo’n gezond weer. De kou op je gezicht en de zon eroverheen echt heerlijk. Je wordt er ook meteen echt wakker van. Het enige nadeel is die loopneus die je krijgt als je binnen komt. haha.

Na de wandeling een ontbijtje met een kopje koffie. Ik houd het voor mijn ontbijt bij een bakje perzik soja yoghurt. Ik had net met Patty geappt dat we vanmiddag wel even een kleine lunch konden doen dus hoeft het ontbijt niet zo groot te zijn. Ik moet wel nog eerst even mijn administratie doen dus even gauw achter de laptop.

Ik was wat eerder naar het dorp gegaan omdat ik nog flink moest krabben. Ik besloot vast een koffietje te nemen en wat mails te beantwoorden. Na een half bakkie pleur gooi ik de rest ervan vol over mijn kleding heen. Karma #bluemonday
Gelukkig zat mijn collegaatje naast mij koffie te drinken en gaf mij een pakje tissues, haha thanks Carool! Gelukkig had ik niet meteen mijn nieuwe blouse uit de verpakking gehaald om meteen aan te trekken – wel dus – . Die is rechtstreeks de was in gegaan!

Thank god op de blote knieën voor dit voer! Oeh, lala ik houd er toch zo van. Pinxtos zijn kleine tapas hapjes die je dus zo leuk op een plank geserveerd krijgt. Het ziet er heel erg gezellig uit en de smaak is ook nog eens heerlijk. Jullie zijn natuurlijk nu benieuwd waar je dit kunt scoren. Voor de mensen in de omgeving: Proeflokaal Zuiders Uden is de place to be!

Zie je die panterblouse – die onder de koffie zit maar dat zie je niet op de foto – eens shinen. Deze trok ik een uurtje voor al dit lekkers uit de verpakking van H&M. Té leuk toch voor die €19,99.

Daarna nog even het dorp in want ik wilde nog een spiegel. Mijn oude spiegel gaf ik aan mijn nichtje omdat hij in de weg stond op mijn kamer. Ik vond het fijner om een plak spiegel in mijn kleding kast te hebben zodat er niet een losse spiegel in de ruimte stond. Et voila! Ik wil er nog wel 1 aan de andere kant en ook 1 voor bij Le BF in de kast.

Ik moet weer de auto in want tijd voor de nageltjes. In de auto schijnt er een prachtige zon naar binnen en hij schijnt op mijn haar. Er komt een mooie rode gloed op mijn haar te staan. Er zit een rode kleur in mijn haar dus dat is niet zo gek. Maar ik vind het wel echt heel mooi.

Zoals ik al zei was het tijd voor de nagels en wat blijft het toch ook altijd een lastige keuze. Ik ga ook vaak met een bepaald idee naar binnen en kom altijd met iets anders weer buiten!

Vandaag ben ik gegaan voor de kleur paars. Ik heb met paars net zo’n haat-liefde verhouding als met rood. haha! We gaan het zien, gelukkig mag ik over 3 weken weer nieuwe. Nadat ik thuis kom ga ik eten maken en duik ik even lekker op de bank met een makkelijke pasta en de tv aan.

De dinsdag ochtend beginnen met koffie is nodig. Ik kom weer een aantal dagen slecht me bed uit. Het ligt zo lekker en vooral warm. Overigens begin ik altijd mijn ochtend met een kopje koffie.

Ook mijn ontbijt en lunch klaarzetten en inpakken voor vandaag. Ik eet mijn ontbijt eigenlijk altijd pas ’s morgens op het werk dus die neem ik ook mee. Rijstwafels met ovengebakken kalkoenfilet met avocado, lekker!

IK HAAT DIT! Grr, waarom moeten we ook alweer krabben. Ik haat het echt als er gevroren heeft en ik moet krabben!

Whaa, ook dit nog! Haha, het is niet mijn Dinsdag vandaag. Maar goed laten we hoop houden en laten we er alsnog een goede dag van maken. Ik ga zo meteen aan de slag op het werk. Tenminste, als ik er ooit kom.

Op tijd aangekomen op het werk, check. Ik werk in een grootte winkel waar ik verkoopmedewerker ben maar ook geef ik trainingen in een bonnenprogramma op het werk. Leuk en afwisselend om te doen en op Dinsdag ochtend is zo’n trainingsochtend. Ik ben tot 11.30uur bezig geweest met een training en zo ging de dag lekker snel.

Tijd om naar huis te gaan, nou ja naar huis. Eerst eens deze auto sneeuw vrij maken en de file op de terug weg trotseren. Haha! Hopelijk kom ik een beetje op tijd thuis. Ik neem voor de zekerheid nog maar een blikje drinken mee voor onderweg.

Benji vindt de sneeuw echt fantastisch en wil dan ook altijd heel erg graag wandelen met dit weer. Ze ziet hem haast niet maar hij is er wel. Ik vind dit weer om te wandelen ook echt heel erg gezellig en loop graag een rondje mee. Het leukste aan de sneeuw vind ik dat wanneer je over een vers stukje sneeuw je voetstappen kan zetten en het hoort kraken. Heerlijk! Snap je wat ik bedoel?

Tijd voor een chill pak, warme sloffen en een hollandsmaaltje. Aardappel bolletjes met rode kool en vissticks. Lekker hoor, zo’n hollandse kost na een auto rit van bijna een uur terwijl je er normaal een kleine 20 minuten over doet.

We zijn de Woensdag allebei vrij en we wilde niet echt de deur uit met dit weer. Haha! We beginnen dus samen een nieuwe serie. Op aanraden van een vragen rondje op Instagram kwam Queen of the South eruit. Ik ben benieuwd want de kans is best groot dat ik hem uiteindelijk alleen kijk. Dat komt omdat Le BF nooit echt zijn aandacht kan houden met films en series. We hebben wat dat betreft ook niet echt dezelfde smaak qua dit soort dingen. We kijken tot ongeveer 01.00uur in totaal 4 afleveringen. We blijven geboeid en wilde eigenlijk blijven kijken, maar ik kan mijn ogen nauwelijks open houden.

De ochtend zoals ik al zei begin ik met een kopje koffie en eigenlijk altijd het uploaden van een foto op tha gram. En aangezien ik een vrij nieuwsgierige hond heb moet die ’s morgens altijd even kroelen en vooral kijken wat ik doe.

Alleen de tijd dringt want meneer sneeuwsnor wordt ongeduldig en wil dus heel er graag wandelen en vooral met de sneeuw is het net een klein kind. Het springt en huppelt door de sneeuw en hij vindt dat fantastisch.

Ik had nog wat dingetjes nodig in het dorp dus besloten we lopen naar het dorp te gaan. Le BF ging even mee, wel zo gezellig! Ik had een plan met me haar en ik hoop dat dat uitwerkt tot wat ik in gedachte heb. Het heeft te maken met kleur en verf. Ja ik kan je horen denken – Durf jij dit? – ik doe het gewoon. Er kan altijd nog een andere kleur overheen. Ik weet dat het best een ding is maar ik ga gewoon de gok wagen.

De rest van de middag hang ik een beetje op de bank en kijk ik Queen of the South verder terwijl Le BF naar bed gaat met enorme hoofdpijn. Tijdens mijn NETFLIX en chill sessie verf ik natuurlijk mijn haren zoals ik het bedacht had en spoel het ondertussen steeds uit. Donderdag bij licht meer resultaat.

Oprecht blij op de donderdag ochtend dat dit wit-bruine goedje bestaat. Zien jullie ook een hartje?

Tijdens de ochtend wandeling even een foto van mijn haar omdat niet alleen jullie maar ook de mensen die ik had verteld dat ik een – alla leandra streek – ging uithalen. Et voila, best goed gelukt toch?

Ik bedacht me tijdens me pauze op het werk dat het best wel weer eens tijd werd om te gaan sporten. Ik belde mijn vader of hij mee gingen en daar gingen we ‘Mari&Co’
Tijdens het squaten kreeg ik een kramp in mijn bovenbeen, oké ik ben echt lang niet geweest.

De vrijdag ochtend zie ik er nog best fris en fruitig uit. De dag ging op zich ook echt heel lekker. Het ging snel en alles verliep best vlot.
Zo vlot dat dit de enige foto die ik heb van de vrijdag.

Zo fris en fruitig ik de vrijdag begon begin ik de zaterdag niet. Ik kom weer moeilijk mijn bed uit en vooral die nachten van vrijdag op zaterdag, hel!

Eenmaal uitbed – aangekleed en wel – start in mijn dag achter de laptop met een krentenbol met kaas, koffie en een smoothie. Ik zet vast wat dingen klaar voor de blog en probeer wat vooruit te werken.

De zaterdag betekent voor mij een gewone werkdag. Ik sta in een winkel en winkels zijn open op zaterdag – shit happens – Gelukkig verkoop ik seizoen producten en heb ik elk seizoen wel wat. Van de zomer verkoop ik slippers en van de winter snowboots.

Het was een rommelige dag maar we hebben lekker gewerkt. ‘S avonds ga ik met wat hoofdpijn naar huis en kreeg zin in comfortfood dus ik besloot deze bloemkoolbodem pizza op te warmen in de oven. Wat kan dat soms lekker zijn hé.

Verder hebben we een lekker avondje op de bank met ons favoriete tv programma. Spannend hé, wie zou eruit zijn vanavond? En vooral, wie is jou mol?

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *