Daily Diary

PLOG2: nieuwe blogs & onverwacht uiteten

Het is al een tijdje geleden dat ik mijn eerste plog heb geplaatst. Toch blijven plogs altijd leuk om te maken en ook nog om te lezen. Persoonlijk vind ik plogs lezen – vooral plaatjes kijken – erg leuk om te doen. Nou, let’s go!

Mijn zaterdagavond begon goed. Na een drukke dag werken ben ik samen met Sharon en manlief de kroeg ingedoken. We hebben een tijdje geleden een nieuwe leuke plek ontdekt gewoon hier midden in het dorp. Ik kan je vertellen dat niet alleen wij deze toffe plek ontdekt hebben. Poef!

De zaterdag nacht is niet zo verlopen als ik had gehoopt. Avondje wc is het wel geworden en weinig slaap. Gelukkig hadden we zondag niks gepland en besloot ik de middag lekker in bed door te brengen.

Zondag middag tipte er een vriendin van mijn de nieuwe spraakmakende serie ‘YOU’ op Netflix. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en heb hem aangezet. Maandag morgen moest ik nog twee afleveringen kijken! Man, man, man wat een serie. Ik vind het echt creapy! Al blijft Joe niet erg om naar te kijken! Btw, heb je nog Netflix tips, kom maar op!

Patty kwam maandag middag langs om een broodje te eten, het weekendje weg te plannen en natuurlijk te shooten. Werd tijd want het was al weer veel te lang geleden dat we elkaar hadden gezien. Lief vriendinnetje draagt momenteel ook nog eens mijn nieuwe vriendje in haar buik dus ik vind het natuurlijk fantastisch om dat vast te leggen. En gewoon het samen zijn is gezellig!

Ik bedoel dit wil je toch! Wij shooten eigenlijk altijd wel in Veghel bij de Noordkade. Ik vind het echt een prachtige locatie. Patty heeft daar ook haar trouwfoto’s laten maken. Je hebt er veel plekjes waar je allemaal weer een ander soort foto’s kunt maken en geen één plek is daar hetzelfde, ondanks dat het wel allemaal dezelfde look heeft.

Dinsdag ochtend had ik nogal wat moeite met opstaan. De dinsdagen vind ik zelf altijd rot dagen. Ik ben altijd vrij op maandag en woensdag en ik kan dus nooit echt wennen aan die dinsdagen. Extra koffie vandaag dus!

Na de hele dag gewerkt te hebben zou ik vanavond alleen thuis zijn. Ik maakte lekker makkelijk mie met saté voor mezelf en dook achter de laptop op de bank. Tijd voor wat nieuwe inspiratie en wat nieuwe blogs want het is echt een partij lang geleden dat er wat online kwam. Een ‘writers block’ noemen ze dat wel eens toch. Een tijdje inspiratieloos zijn en dan terug komen.
Tijdens het schrijven GTST op de achtergrond. Kijk jij dat nog steeds GTST? Ik blijf er niet voor thuis maar staat het op dan staat het op!

Mijn ontbijtje was niet super chique maar wel lekker. ‘S morgens vroeg heb ik vaak nog niet zoveel honger. Dus een sapje en een kopje koffie doen dan wonderen. Ik zat alweer vroeg achter de laptop om al mijn inspiratie op papier te knallen. Zo heb ik een writers block en zo kan ik kantjes vol typen. Er staan al een hele hoop blogs klaar, wat fijn werkt want dan scheelt het wekelijks met blogs online gooien.

Het was fijn dat ik de middag wat verplichte afspraken had want dan moest ik even achter de laptop vandaan. De afspraken op zich hadden van mij niet gehoeven want ik moest naar de tandarts en uiteraard wordt ik weer doorgestuurd naar de mondhygiëniste. Dit wordt steeds na mijn controle afspraak gedaan door een kwaaltje wat ik van mama heb, niks ergs maar moet wel onderhouden worden.

Ook moest Benji vanmiddag naar de kapper. Hij heeft daarna altijd zoveel jeuk van al die los zittende haren dat hij geen tijd had voor een foto, haha!

Rond een uurtje of 15.00uur zit ik weer met een kopje koffie achter de laptop. Dit zijn dus echt gewoon volle werkdagen. Tussendoor even eten. Ik maak lekker makkelijk wortelwraps met een gehakt prutje en ga daarna gelijk weer door met typen. Le BF gaat even naar zijn ouders zodat ik nog even door kan.

Om 22.00uur klap ik mijn laptop dicht om nog even bij die twee op de bank te kruipen. Nog even naar dit plaatje kijken voordat ik mijn ogen sluit. Morgen weer een gewone werkdag dus op tijd mijn bed uit om te gaan werken voor de baas.

De Donderdagochtend begin ik met een kleine wandeling met onze Ben. Lekker fris deze ochtend maar ook wel weer lekker. Na deze wandeling is het ook weer tijd om te gaan werken.

‘S Avonds een makkelijke maaltijd na het werken en daarna op naar papa en mama. We drinken daar gezellig even wat om rond 21.30uur weer naar huis te keren omdat ik de dag erna weer een lange dag werken moet.

ZO, na een dag werken van 9.30 tot 21.00uur ben ik volledig gaar en is het tijd voor de bank. Ik kan dan nooit meteen slapen omdat ik tot lang heb doorgewerkt. Wat een standaard ritueel is op de vrijdag avond is samen met Le BF Flikken Maastricht terug kijken. Hij heeft daar de hele tijd op gewacht omdat hij vrijdags vrij is! haha! Vooruit dan maar.

Als ik op Zaterdag om 17.00uur weekend heb open ik mijn Whatsapp en zie dat ik overladen ben met appjes in de familie app. De mannen – broertje, vader en Le BF – hadden uiteindelijk besloten om met z’n alle sushi te gaan eten. Van verbazing viel ik bijna van mijn stuk. Dit aangezien de mannen echt geen sushi eten, maar schoonzusje had er zin in dus het hele gezin werd opgetrommeld. Ik vind het heerlijk en ook prima. Dit was overigens ook wat er in de app stond aangezien ik als enige niet had gereageerd – omdat er ook mensen werken op zaterdag – We gingen eten bij Suki Yaki in Veghel.

Om 21.30uur waren we thuis en ik kon niet meer. Niet perse door het lekkere eten maar ik was gewoon gesloopt door de hele week. Ik heb toch veel last van het weer en kan moeilijk mijn bed uitkomen met die temperaturen. Ik ben vanuit de auto ook rechtstreeks naar mijn bed gegaan. Ik heb deze plog nog even afgemaakt en op de achtergrond de tv aangezet. Heerlijk!

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *