OMA

Onder deze titel kun je vanaf nu de weetjes en recepten van mijn oma lezen! Maar wie is nou die blonde vrouw naast mij op de foto? Ik nam een interview met haar af wat ze toch wel een beetje gek vond. 

Naam: Carolien. Oma van Leandra en nog van 4 andere kleinkinderen waar Leandra de oudste van is. 

Woonplaats: Grave

Leeftijd: Net zo jong als ik mezelf voel.

Wat is u favoriete eten?

Combinatie van warme met koude groenten met kip of lever. Maar peultjes rucola salade met kip vind ik ook erg lekker.

En als toetje?

Yoghurt/kwark met vruchten.

Wat vind u niet lekker?

Postelein. Waarbij ze heel hard moet lachen bij het zien van mijn gezicht! ‘Dat is echt iets van vroeger kind! Maar het komt terug!’ Oke oma bedankt! 🙂

Hoe moeten mensen u noemen als ze u kennen via mij?

Géén oma! Of ze moeten me de oma van Leandra noemen dan vind ik het goed, want ik ben hun oma niet! Mevrouw is trouwens ook prima!

Wat wilt u bereiken met deze invulling op Leandralisious?

Dat de jeugd kennis maakt met de groenten van vroeger en nu.

Oma in het kort?

Een ondernemende drukke vrouw die de passie voor koken wel altijd al had. Daarnaast altijd met het maken van kleding bezig was en nu vooral actief bezig wil zijn, niet alleen door zelf 2 x in de week te sporten maar ook door graag vaak en veel naar diverse sporten te kijken en dat vooral op de voet te volgen. Buiten dat kun je haar veel vinden in Catharinahof te Grave waar ze wekelijks bij diverse activiteiten aanwezig is, vooral koersballen ( voor ons een soort jeu bes boules ) en zingen in het smartlappenkoor zijn favoriet. Naast dit alles is ze een zorgzame lieve moeder, oma en is ze altijd in voor iets geks!

DIT IS MIJN OMA!