Luxe lunch

Ik vind de lunch af en toe het moeilijkste eetmoment van de dag. Puur omdat ik heel erg van variëren houd wil ik niet elke dag het zelfde eten. Steeds wat nieuws bedenken vind ik lastig, maar vaak komt het goed. Ook deze keer dat ik bedacht om mijn luxe lunch te verdelen in 3 variaties. Toevallig ook nog in 3 oranje kleuren! Een luxe oranje smaakvolle vullende lunch. Een luxe lunch die je makkelijk zelf maakt of meeneemt. Waar je ook de show mee steelt als er mensen komen eten! Gezellig!
Health 

Ingrediënten:

-3 sneeën pompoenbrood
-philadelphia mediteriaanse kruiden
-4plakjes chorizo
-2 plakjes seranoham
-2 plakjes zalm
-rucola
-beetje pijmboompitjes

NODIG:

– mes

LETS COOK:

Leg de sneetjes brood open en besmeer ze met philadelphia en beleg elke boterham met het andere beleg. Ik beschrijf ze één voor één. Ik koos voor deze philadelphia omdat hij vol van smaak is en bij al deze oranje beleg soorten past. Zonder dat de smaak overheerst ten opzichte van de beleg soorten.
1. Chorizo
Smeer de boterham met philadelphia en leg de chorizo erop. Verdeel er een beetje rucola overheen en verspreid een paar pijmboompitjes.  Als variatie kun je er ook nog zongedroogde tomaatjes bij serveren.
2. Seranoham
Doe hier het zelfde en leg dan de seranoham op de boterham. Als variatie kun je zwarte olijven gebruiken. Dat is een beetje een tegenhanger van de zoute ham. Verdeel ook hierbij wat rucola.
3. Zalm
Ook bij dit broodje herhaal je wat we bij de vorige broodjes ook deden. Varieer bij de zalm eens met kappertjes. Ik verdeelde wel nog een beetje mosterd over het broodje zalm. En natuurlijk de rucola!

Smakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *