leandrlisious 1 jaar
Daily Diary

LEANDRALISIOUS

Hi pieps,
Hiep hier hoera! LEANDRALISIOUS bestaat 1 jaar! 

1 jaar alweer. Wat is de tijd snel gegaan en wat zijn er veel blogs geschreven.
Er is veel content gemaakt maar ook veel content gewisseld. Wat heb ik veel kritiek en commentaar gehad en wat een schik.
Ik heb veel nieuwe manieren geprobeerd en ben echt op ontdekkingstocht gegaan. Ik heb punten gepasseerd dat ik wilde stoppen en ik heb er uren ingestoken.
Dit is toch wel even een mijlpaal. Eentje die pal boven water staat.
Hij staat op de grens van stoppen of doorgaan. Ze zeggen wel eens dat je moet stoppen op je hoogtepunt, maar heb ik die al wel gehad?
Maar vind ik het nog wel zo leuk als toen? Het antwoord op die vraag is; Nee!

leandralisious 1 jaar

Schrik niet! Ik ben gewoon eerlijk. Het is niet meer zo leuk als in het begin en waarom niet?
Ik begon LEANDRALISIOUS als doel mensen te inspireren met recepten. Langzaamaan kwam ik erachter dat ik het leuk vond om over meer dingen te schrijven.
Maar mijn blog bestond om recepten. Niet omdat het mij leuk leek om ergens anders over te schrijven.
Het moment dat ik mijn FOODBLOG op zondag persoonlijk ging maken begon mijn blog te groeien. Mensen kwamen via social media en zelfs gewoon zo, via het internet.
Mensen typte daadwerkelijk leandralisious.nl in. Weet je, groeien is ook als je maar 2 personen in de maand meer hebt.

leandralisious 1 jaar

Ik kreeg vaak de vraag wat ik verdiende aan de website – en nog – BAH! Waarom? Waarom moet ik er perse – meteen – wat mee verdienen? Is het anders niet leuk genoeg?
Misschien doe ik dit wel voor de lol, maar daar kan niemand zich natuurlijk iets bij voorstellen.
Het zelfde geldt voor mijn ‘Nederlandse taal’ er zijn genoeg mensen die mijn blogs niet lezen omdat mijn Nederlandse taal niet klopt. Prima! Natuurlijk zou ik willen dat ik de Nederlandse taal volledig beheers, maar dat is nou eenmaal niet zo. Problemen mee? Weg blijven dan! Geen moeite mee? Welkom!

leandralisious 1 jaar 

Mijn site/blog is eigenlijk een beetje mijn dagboek. Ik deel wat ik wil, ik doe wat ik wil, ik schrijf wat ik wil. Het is namelijk van mij. Ik durfde de sprong te wagen. Misschien wil jij het ook wel, maar durf je niet om de reacties van anderen. Mij doen die reacties ook wat, maar aan de andere kant. Net of hun perfect zijn. Pff, hell no! Iedereen heeft zijn of haar kwaliteiten en laat die mensen goed zijn in wat ze zijn.

Mijn ‘levenslang’ voer ik nog steeds maar even op een andere manier. Er komen niet bepaald meer bijzondere recepten uit mijn handen. Ik begon te merken dat elke avond een perfect opgemaakt bordje compleet gestoord was ( voor mij dan ) want ik ben helemaal niet zo netjes. Ik vergat steeds vaker een foto te maken en vond het moeilijk nieuwe content te bedenken. Ik gooide – zoals je misschien al had gezien – heel mijn Instagram leeg om een andere weg in te slaan en dat is precies wat er hier op mijn site ook gaat gebeuren. Ik ga schrijven over dingen die ik leuk vind met het oog op FASHION & LIFESTYLE. Je kunt dus van alles verwachten zonder tijdsdruk. Niet elke zondag meer, niet elke woensdag een hoe overleef ik. De onderwerpen veranderen, de thema’s zullen verschillend zijn. Er zullen ook best items vaker terug komen. Geen één van alle is meer het zelfde als voorheen.

leandralisious 1 jaar

Ik zal voortaan dus ook verder gaan onder;

LEANDRALISIOUS
– FASHION and LIFESTYLE – 

Hopelijk lijkt het jullie wat en gaan we mooie dingen maken en bedenken. Heb jij nou suggesties of onderwerpen die je besproken wilt zien? Stuur me een berichtje en wie weet kan ik er wat mee!

 

Tijd om ook de mensen die heel wat betekend hebben voor LEANDRALISIOUS te bedanken.

leandralisious 1 jaar

Papa, bedankt. Bedankt voor de steun en support. Zonder jou was LEANDRALISIOUS er niet eens geweest. Bedankt voor het vertrouwen, voor het opzetten van de site en voor de hulp.
Bedankt voor je imput en strenge woorden. Bedankt papa voor dit afgelopen jaar!

LEANDRALISIOUS 1 jaar

Bedankt mama. Bedankt voor wie je bent. Mijn steun in de dingen die ik doe. Mijn fotograaf, mijn vriendin, mijn grootste fan.

Liefs, Leandra

Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *