Kipsalade

Een lekkere en makkelijke salade is altijd fijn. En al helemaal als het salades zijn die je makkelijk meeneemt of die je snel thuis maakt. Als je ’s avonds toch een verantwoorde lunch wil maar niet te zwaar wil eten. Een salade betekent voor veel mensen ook balans. Na een cheatday bijvoorbeeld. Het vult goed en je kunt er instoppen wat je zelf wil.

Ingrediënten:
-100gr gegrilde kipstukjes
-1/2 komkommer
– 1 ei
-1 el pikante humus
– 1/2 zak rucola
-2 sneetjes roggebrood
-geitenkaasspread

LETS COOK
Gooi je bord vol met de sla en verdeel de komkommer erover. Kook het eitje en snijd hem in plakjes of gebruik er zo’n apparaatje voor. Bak evt. de kip en snijd de gegrilde kip in stukjes. Ik gebruikte kant en klare stukjes. Leg de eetlepel humus erop. Besmeer de geitenkaasspread op het roggebrood en leg die erbij. En vooral geniet!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *