Kip salade met pistache

Ik vind zelf een salade altijd een perfecte lunch of maaltijd als je gezond en toch veel wil eten. Want heel veel sla kan geen kwaad, toch?
In deze salade mixte ik mijn favoriete ingrediënten voor een salade samen. Kip en geitenkaas. Oh, echt mensen, geitenkaas daar doe ik misschien wel bijna een moord voor in een salade. Heerlijk!

Ingrediënten:
– 2 handjes veldsla
– 150 gr gerookte kip
– 100 gr honinggeitenkaas ongeveer. ( Ik gebruikte 4 plakjes geitenkaas )
– handje ongezouten pistachenootjes
– 5 gr honing
– scheutje olijfolie
– peper/zout

LETS COOK:
Verdeel de sla over het bord en doe de kip er overheen. Leg de plakjes geitenkaas her en der neer over de salade. ( Je kunt de geitenkaas ook brokkelen zodat het kleine stukjes zijn ) Pel de pistachenootjes en strooi die over het bord. Doe de honing in een bakje en doe de olijfolie erbij en voeg peper en zout toe. Meng dat door elkaar en schenk dat over je salade. Bon appetit!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *