Daily Diary

Hotspot: The Happiness Cafe

Dit vrolijke cafeetje met 2 diverse locaties in Eindhoven staat hoog aan mijn lijstje van hotspots waar ik graag vaker terug ga. Dit ruim denkende bedrijf helpt jou waar ze kunnen. Of je nou opzoek bent naar een gezond ontbijtje of juist een vegetarische lunch. Ook voor de real vegans onder ons wordt geen uitzondering gemaakt. Ik denk, nee weet zeker dat er voor ieder wel iets tussen zit.

Ik ben er zelf nu twee keer geweest en ik vind het echt heel erg lekker. Één keer ben ik er geweest voor alleen een lekker taartje en de andere keer voor een goed ontbijtje. Dit wil ik elke week wel.

Ook het interieur is on point. Ook in dit hippe café wordt gebruik gemaakt van natuurlijke interieur stijlen. Onbehandeld hout, leer en betond. Dit wordt allemaal aangekleed met leuke plantjes en dingen van nu.

Je moet je eten zelf bestellen aan de bar waar je ook meteen kunt afrekenen en daarna wordt het naar je tafel gebracht. Ze geven je de ruimte om te kiezen want er ligt een grootte kaart op tafel zoals een placemat zodat je rustig je tijd kunt nemen om na te denken en te kiezen uit al dat lekkers.
Wat fijn is aan dat je het zelf moet bestellen aan de bar is dat er niet om de haverklap iemand komt vragen of je al een keus hebt gemaakt. Op deze manier maak je zelf uit wat het tempo is van bestellen.

Nou dit hele bovenste stuk kan er eigenlijk uit want tot mijn verbazing zag ik de avond voor dat dit online kwam dat ze het een beetje hebben aangepast. Ze zijn sinds 6 februari begonnen met een bediening en ook met PIN-Only. Dit houdt in dat je dus zelf je plekje kunt gaan kiezen en ze het aan de tafel komen opnemen. Wat wel weer lekker is want jij kunt gewoon onderuitzakken en genieten. Dat PIN-Only vind ik wel heel goed. Zeker met wat je tegenwoordig allemaal voor een enge dingen hoort. Er staan toch vaak jonge meiden in dit soort zaken!

Zoals ik al zei is er voor iedereen wel wat te vinden. Ook voor de mensen die niks met het veganisme hebben. Ik vind dit zeker een #GOLDENSPOT.

Nieuwsgierig geworden?
The Happiness Café
Nieuwe Emmasingel 9
5611 AM
Eindhoven
www.thehappinesscafe.nl
Instagram: @thehappinesscafe 

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *