Welkom

Door Wilke Tiellemans

Een jaar geleden begon het bij mij, mijn grootste en langste race ooit, het welbekende ‘levenslang’.

Afvallen, diëten, afslanken of hoe je het ook wil noemen, na een afspraak bij mijn diëtist wist ik al snel dat het zo niet werkte. Na een paar sessies en gesprekken kreeg ik al snel mijn eigen manier in het inplannen van mijn eten, keuzes maken en afwisselen, vooral dat laatste heeft ( en nog steeds ) erg geholpen. Het toverwoord: variëren. 

Elk vast eet moment per dag veranderen en geen dag is het zelfde of eet je hetzelfde, maar met alleen eten red je het niet, sporten hoort daar ook bij.

In de eerste sessie met de diëtist moest ik vertellen wie ik was en hoe het zat met mijn eten, ik denk dat 1 van mijn eerste zinnen was; ‘ Ik wil wel afvallen maar ik ben absoluut geen keukenprinses!’ 

Daar begon ik, ze vertelde mij diverse opties hoe ik kleine dingen kon veranderen in mijn voeding en vanaf dat moment was ik om, ik begon met experimenteren en werd steeds creatiever. Ik vond het lekker en mijn man vond dat ook, ik kreeg er plezier in en merk tot op de dag van vandaag dat het geen afvallen of dieeten is maar het is een levensstijl! 

  • Shout out naar mijn Diëtiste Lisanne
    www.dietistlisanne.nl
    : diëtist Lisanne
    Lisanne, bedankt voor het aansteken van een gezonde verslaving!😊

liefs,

Leandra

 —————————————————————————————————————————————————

 

Volg mij ook als blogger op Organic Kitchen! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *