Welkom

In 2016 begon het bij mij, mijn grootste en langste race ooit, het welbekende ‘levenslang’.

Afvallen, diëten, afslanken of hoe je het ook wil noemen, na een afspraak bij mijn diëtist wist ik al snel dat het zo niet werkte. Na een paar sessies en gesprekken kreeg ik al snel mijn eigen manier in het inplannen van mijn eten, keuzes maken en afwisselen, vooral dat laatste heeft ( en nog steeds ) erg geholpen. Het toverwoord: variëren. 

Elk vast eet moment per dag veranderen en geen dag is het zelfde of eet je hetzelfde, maar met alleen eten red je het niet, sporten hoort daar ook bij.

In de eerste sessie met de diëtist moest ik vertellen wie ik was en hoe het zat met mijn eten, ik denk dat 1 van mijn eerste zinnen was; ‘ Ik wil wel afvallen maar ik ben absoluut geen keukenprinses!’ 

Daar begon ik, ze vertelde mij diverse opties hoe ik kleine dingen kon veranderen in mijn voeding en vanaf dat moment was ik om, ik begon met experimenteren en werd steeds creatiever. Ik vond het lekker en mijn man vond dat ook, ik kreeg er plezier in en merk tot op de dag van vandaag dat het geen afvallen of dieeten is maar het is een levensstijl! 

Nu bestaat LEANDRALISIOUS 1 jaar en is het tijd voor nog meer verandering. Door het doen en laten op mijn blog ben ik erachter gekomen dat ik over meer wil schrijven en praten dan alleen over voeding. Mijn blog is veranderd. Van voedingsblog naar een fashion & lifestyle blog. Ik wil dit doorzetten. Nieuwe dingen ontdekken en het via een andere bril bekijken. We gaan er een feestje van maken.

Ook kun je sinds kort genieten van mij op beeld, bewegend beeld. Elke maandag staat er een nieuwe weekvlog klaar en vermaak ik jullie met de dingen die ik doe. Kun je nou geen genoeg van mij krijgen? Volg mij dan ook op Facebook & Instagram! 

liefs,

Leandra

 —————————————————————————————————————————————————

 

Volg mij ook als blogger op Organic Kitchen! 


Abonneer ook even op mijn YouTube kanaal; LEANDRALISIOUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *