Daily Diary

FRIET, PATAT OF PIEPERZ?

Nick wilde friet en ik wilde uiteten. Nu kun je natuurlijk bijna bij elk restaurant wel friet bestellen, maar dat was niet de insteek.
Toen ik een tijdje geleden foto’s ging maken met Janneke in Veghel bij de Noordkade gingen wij eten bij Pieperz. Het was heel lekker en ze hadden een top deal.
Een zomerburger met friet en een milk-shake voor maar €8,00. KABAM! Lekker joh!

pieperz

De vorige keer had ik alleen buiten gezien en dit keer waren we binnen gaan zitten en WAUW wat is het daar tof binnen.
Net zoals de Noordkade een industriële uitstraling heeft, heeft PIEPERZ dat van binnen helemaal door gevoerd! #GOALS

Ik bestelde lekker het zomermenu – met natuurlijk veel te veel friet – en Nick koos voor een frietje met 2 frikandellen speciaal.

Bij binnenkomst was het best druk. Er stond een rij die snel werd weggewerkt. Er was toen wij binnen kwamen nog 1 tafeltje. Toch besloten wij even samen in de rij te gaan staan.
Nick merkte op dat boven nog veel plek was dus konden we mooi daar gaan zitten. We bestelde ons eten en achter ons leek een klein steegje te zitten waar ook nog niemand zat. Uiteindelijk zijn we daar gaan zitten.

Er zat een klein kinderhoekje bij wat net zo industrieel was ingericht als de snackbar zelf. Je kon er je eigen – plastic – hamburger samen stellen. Hoe leuk!

Ik vind het een top locatie als je wil uiteten, maar niet te veel poespas wil. Als je een frietje wilt eten, maar iets meer wilt als een oud vervallen friettent.

PIEPERZ – Vet Lekker!
Verlengde Noordkade 18, 5462 EH Veghel
0413 745 443

Hé, leuk dat je de moeite neemt mijn website te bekijken. Als echt Brabants modemeisje en fulltime koffiekind vind ik het tof je te verwelkomen. Leun achterover en spit deze site met liefde door en leave hier en daar een message, vind ik leuk! Loooove, leandra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *