Vt wonen&design beurs

 

08 Oktober 2017
3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam

Afgelopen woensdag 4-10 was het weer ons jaarlijkse vriendinnen uitje. Samen met Elke ga ik ieder jaar naar de Vt wonen & Design beurs met de trein en het ging dit jaar verrassend goed. Ik ben geen held met treinen dus ik vertrouw hier altijd een beetje op Elke. Thanks El!

Op de een of andere rare manier heb ik dit jaar anders gekeken naar de Vt wonen beurs en dat ligt waarschijnlijk meer aan mij dan dat het aan de beurs ligt. Andere jaren was ik volledig gefocust over wat ik waar allemaal in huis wilde hebben en dit jaar keek ik meer voor accessoire en hebbedingetjes voor in mijn keuken! Ik weet niet wat beter is maar ook dit was niet goed voor je portemonee! haha!
Ze hadden zoveel onwijs leuke dingetjes. Nicolas Vahe! LOVE IT! En dan ook niet 2 flesjes , neee joh! een hele wand! Wauw!

Ik heb inmiddels ook mijn droomkeuken gevonden, jammer dat hij niet in mijn huis past! En de prijs nou ook niet helemaal in mijn straatje valt óf Winston moet zondag met een cheque voor de deur staan! Dan kan ik erover denken! Nee joh, gelijk kopen dus! Denken…. ha ha !

Ik kocht ook een paar dingetjes waaronder 2 heerlijk uitziende broden. Ik heb ze nog niet geproefd omdat ik ze thuis meteen in de diepvries heb gelegd voor een andere keer, kon ik ze toch ook niet weerstaan. Deze stand stond er vorig jaar ook en toen hebben we hem overgeslagen maar nu kon dat natuurlijk niet!

Ik kreeg een onwijs leuk cadeautje van Elke! Super lief! Alvast voor me verjaardag! De schat!
2 ovenschaaltjes van LEEF op een houten dienblad! HOE LEUK! Ben er zo blij mee en deze zullen jullie zeker nog eens voorbij zien komen.
We kwamen ook een leuke kook scheur agenda tegen! Een jaar lang niet meer het probleem dat je weet wat je moet eten! Hoe handig!

Het viel ons wel op dat de stands waar wij vorig jaar veel spullen kochten nu heel weinig hadden. Misschien omdat dit was doordat we anders keken naar de beurs of dat het echt zo was. Ach, we hebben weer een leuke dag gehad en uiteraard afgesloten met een etentje!

XOXO