Palm Bakery Cafe

 

PALM BAKERY CAFE
Avda. Touroperador Air Marin s/n, Maspalomas

‘Wauw, ze hebben coffee to go hier in de winkel!’ hoor ik mezelf nog tegen Nick zeggen toen wij verbleven op het mooie Gran Canaria in Maspalomas. ‘Ik neem er 1.’ En wat voor 1, een koffie die meteen mijn dag goed maakte. Ik bestelde een cafe latte en dat was net wat ik nodig had.
Toen we aankwamen bij ons huisje plaatste ik een foto op instagram en tagde hun ( onbewust ) en meteen kreeg ik van hun een reactie. Mijn verbaasde gezicht veranderde al snel in een glimlach van oor tot oor, ik bekeek hun instagram account en was meteen enthousiast. Ik moest en zou er heen! Ik keek Nick aan en we keken meteen waar hij zat. SERIEUS! Maar 20minuten lopen, YEAY! Daar gingen we hoor Nick met zijn TE overblije vriendin!

Daar aangekomen vonden we het gelijk erg leuk, gezellig en rustgevend, dit is wat je wil op vakantie. We bestelde een smoothie en een donut en daar zaten we hoor.
Het  zag er erg gezellig uit door de witte stoeltjes, alles was aangekleed in hun stijl, een lief zacht roze bakery stond er voor onze neus. Zo gezellig dat je gewoon daarom al alles zou willen bestellen. Zelfs de prullenbak was in de vorm van een mega ‘to go’ beker met hun logo erop. de zakjes en zelfs de tasjes als je wat me wilde nemen. Helemaal mijn ding dus! Je snapt ook wel dat als een sucker voor verpakkingen zoals ik ik de bekers heb meegenomen naar huis he! haha!

Echt als je ooit naar Maspalomas gaat en je bent in de buurt!
Jow, graag gedaan he! Gewoon en gratis tip van mij!

 Ik heb even hun Instagram account toegevoeg! Klik op de button!

XOXO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *