Thijs by dikker en Thijs;

Thijs by dikker en Thijs!
Prinsengracht 438, Amsterdam

Afgelopen februari ging ik een dagje winkelen in Amsterdam, ik had een treinkaartje gekocht in combinatie met een lunch. Een lunch bij Thijs by dikkers en Thijs, geen idee hoe het eruit zou zien en dan in combinatie met een treinkaartje, nou ik was benieuwd. Ik kom aan bij het restaurant/lunchroom, ik moet een trapje af en loop een onwijs gezellig, klein, knus helemaal mijn stijl restaurantje in. WAUW! Was zo waar onder de indruk, het was een beetje donker met sfeerlicht, mooie behangetjes, lampjes, kussentjes het was ZO gezellig!
Het is zo dat je met een combinatie treinkaartje vaak vast zit aan een standaard menu, maar bij Thijs by dikkers en Thijs spelen ze hier heel slim op in. Ze hadden een extra kaart voor mensen met een treinkaartje, aan de hand van die kaart kun je met een kleine bijdrage een ander menu kiezen. Voor een paar euro heb je een goede maaltijdsalade of een flinke tosti te pakken. Ik dronk er een latte en bestelde later nog een verse muntthee, als lunch koos ik voor de verse maaltijd salade met kippendijnen! I LOVE IT! En dan heb ik nog niet gesproken over de tiny Tony Chocolonely! OMG, ik ben om!

Ik ga er zeker nog een keer terug, puur omdat ik het zo’n onwijs gezellig restaurantje vond! Het eten was goed, de sfeer was fijn en ook het personeel  was erg vriendelijk!

XOXO

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *