Het eetdagboek van.. Anne Wijdeven

Ik ben..
Hi leukies, mijn naam is Anne Wijdeven en ben eigenaresse van zowel Favoriete plekje (zie instagram) en AW-Coaching. Een druk leven, altijd on-the-go en hierdoor moet ik zeggen dat ik de hashtag #fitgirl veel te weinig (lees; stiekem nooooit) kan toepassen. Toch probeer ik in mijn drukke leven wel op mijn voeding te letten en mijn gezicht in de sportschool te laten zien.

Altijd in de koelkast..
Koud water! Mijn favoriete dorstlesser na een lange dag werken is toch wel een flesje koud water. Ook kwark en eieren zijn altijd in mijn koelkast te vinden. Er is niks lekkerder dan af en toe een gekookt of gebakken eitje, hihi!

Wat moet je altijd meenemen bij de supermarkt..
Mijn standaard boodschappen natuurlijk en hiernaast ben ik meeeeega gevoelig voor aanbiedingen haha! Ik loop dan ook nooit de supermarkt uit zonder dat ik een aanbiedingsproduct in mijn boodschappentas heb, haha!

Je favoriete gerecht..
Hmmmm moeilijk.. ik denk dat ik niet een favoriete gerecht heb. De mosterdsoep, recept van mijn moeder, is heerlijk maar de stoofpeertjes van mijn oma zijn ook verrukkelijk! In de zomermaanden vind ik pastasalade heerlijk en in de wintermaanden kan je mij onwijs blij maken met stamppot.

Het vreselijkste wat ik ooit gegeten heb is..
Aardappelpuree uit een pakje! VER-SCHRIK-KELIJK! Ik heb hier echt een trauma aan. Vroeger heeft mijn moeder dit een keer gemaakt, ik weet nog dat ik het proefde en dat ik de smaak zo vies vond dat ik het nooit meer heb durven eten!

Mijn favoriete restaurant is..
Ik heb niet een favoriete restaurant. Je maakt me blij met heerlijke tapas waarbij we een hele avond kunnen tafelen, kletsen en ondertussen genieten van de heerlijkste hapjes. Als ik dus mag kiezen waar we heen gaan dan zal ik kiezen voor een tapasrestaurant.

Guilty pleasure..
Mijn absolute guilty pleasure is sowieso een boterham met boter en pindakaas, haha! Een pitabroodje kaas na het stappen staat ook hoog op mijn lijstje!

Dit heb ik ALTIJD in huis..
Rijst en kipfilet, hiermee kan je alle kanten op wanneer je maar weinig tijd hebt om te koken.

Gezond eten is voor mij.. 
Variatie aanbrengen in mijn eetpatroon, kiezen voor verse producten en zo weinig mogelijk koken met pakjes en zakjes.

Vlees of Vis..
Absoluut vis!

Wat heb je altijd in je broodtrommel..
Ik lunch eigenlijk altijd met twee of drie boterhammen wanneer ik afspraken heb staan. Vaak lunch ik met de kinderen die ik coach en dan is een boterham toch het gemakkelijkste. Wanneer ik thuis lunch kan ik genieten van een salade, een wrap of een heerlijk soepje.

Ik erger me dood aan.. 
Ik erger me dood wanneer de persoon voor mij nog maar een velletje toiletpapier op de rol laat zitten zodat ik ‘m moet vervangen, wanneer mensen oneindig lang roeren in hun kopje en mensen die sloom lopen en die ik bijna niet voorbij kan gaan.

Als snack heb ik het liefst..
Naturel chips of chocolade met zeezout! Sowieso ben ik meer van de hartige producten dan van de zoete producten. Ik kan ook heerlijk genieten van een stukje worst of kaas. Oohhh of stokbroodjes met brie .. oké, ik sla door! Haha!

De tip die ik mee geef is.. 
Geniet van het leven, alles om je heen en soms kan ‘dat ene taartje’ juist wel nemen het verschil maken! Ook heel belangrijk is om me natuurlijk te gaan volgen op instagram/favoriete_plekje (haha!)

Tendu