Het eetdagboek van.. Bert-Jan van der Ven

Het eetdagboek van..

Ik ben..
Hoi ik ben Bert-Jan! 28 jaar en werkzaam als stylist/verkoper in een hele leuke woonwinkel. In mijn vrije tijd ben ik meer met styling bezig dan met eten. Dus ik hoop maar dat jullie het leuk vinden om mijn #eetdagboek te lezen!

Altijd in de koelkast..
In mijn koelkast kun je altijd kaas vinden! Ik ben echt gek op kaas! Oude kaas, jonge kaas, franse kaas.. kaas kaas kaas!

Wat moet je altijd meenemen bij de supermarkt..
Kaas =)

Je favoriete gerecht..
Mijn favoriete gerecht is een lekker prakje van m’n moedertje! En dan het liefst bloemkool met aardappels en een maïzena sausje <3

Het vreselijkste wat ik ooit gegeten heb is..
Ik geloof dat ik zuurkool echt het vieste vind wat er bestaat! Bah! Die geur alleen al!

Mijn favoriete restaurant is..
Een favoriet restaurant heb ik eigenlijk niet! Ik vind het juist leuk om steeds naar een ander restaurant te gaan! Voor het eten maar ook voor de locatie!

Guilty pleasure..
Bitterballen! Daar ben ik GEK op! Heerlijk! Daar kun je me zo blij mee maken. Als je lekker zit te borrelen op een terras en je besteld bitterballen.. en die ober komt aanlopen… man man man een beter gevoel bestaat er niet!

Dit heb ik ALTIJD in huis..
Iets wat ik altijd in huis heb is waterijs! Love it! Hoe koud het buiten ook is in mijn diepvries liggen altijd raketjes of perenijsjes. Of die zakjes die je zelf invriezen moet Mjammie!

Gezond eten is voor mij..
Ik vind gevarieerd eten belangrijk ( en lekker!)

Vlees of Vis..
Vlees & Vis

Wat heb je altijd in je broodtrommel..
4 donkere boterhammen en dan vaak met appelstroop

Ik erger me dood aan..
Rotte Avocado’s.. Daar kan ik zo diep bedroefd van raken! Als je dan in de supermarkt staat en eindelijk de beste variant er uit hebt gepikt! Blijkt hij van binnen helemaal rot te zijn als je hem thuis door midden snijdt!

Als snack heb ik het liefst..
CHIPS! En die deel ik met niemand.

De tip die ik mee geef is..
Snoep verstandig! Eet meer chips!
Oké grapje..

Waar ik zelf op moet letten is dat ik in de ochtend de tijd neem voor een ontbijtje! Eerst wilde ik deze nog wel eens overslaan ( omdat ik liever wat langer in bed blijf liggen #lui ) Maar als je net even wat eerder opstaat en rustig de tijd neemt om te ontbijten stap je veel vrolijker de deur uit! =)

Vond je het nou leuk!? Dan heb ik een leuk extraatje! Bert-Jan blogt namelijk ook!
Je kunt hem volgen via    ennnnnnn 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *