Brasserie Oud Zuid

Brasserie Oud Zuid
Zuiderbuurt 6,
9203CW Drachten

Afgelopen weekend waren wij een weekendje in Terherne (Friesland). We hadden zaterdag een activiteit en daarna zijn we gaan lunchen in Drachten. We waren al verschillende restaurantjes en lunchrooms voorbij gelopen en uiteindelijk viel ons oog op Brasserie Oud Zuid. Een mooi restaurantje die bommetje vol zat. Ik vind dat persoonlijk altijd gezellig kijken als er al een beetje leven is in een restaurantje. Het trekt toch meer je aandacht. We kozen wat we wilde eten en ik koos voor een clubsandwich en een latte macchiato. Bij de tafel naast ons werd het eten al gebracht.

Ik kijk opzij, kijk op! Lucas! Nee, Leandra dat is Ferry Doedens! Ik kijk Patty aan en ze begint heel hard te lachen. Nee joh, dat is hij niet! Ferry Doedens die serveert in een restaurantje in Drachten.
De jongens begonnen gelijk te kijken op  google en kwamen er al snel achter dat hij hier vandaan kwam.

Hij kwam vragen of alles naar wens was en meteen vroeg ik of hij met Patty fan van het eerste uur van GTST op de foto wilde. Nick drong aan dat ik dat ook moest doen voor mijn blog en deze hotspot. Oke dan! Snel namen we wat selfies en kreeg ik zelfs nog een koffie van het huis!

Heerlijk gegeten en een leuke plek om te komen met vrienden of familie. Vriendelijk personeel en zo’n bekende nederlander tegen komen is altijd wel leuk toch. Gaf er weer eens een ander tintje aan!

Wist je dat Ferry als kleine jongen bij Brasserie Oud Zuid is begonnen als afwasser! Ik dacht dat je dat vast wilde weten!

Ik zou Brasserie Oud Zuid aanbevelen! Neem eens een kijkje als je in de buurt bent. De kwaliteit prijs verhouding vond ik goed. Het personeel was oplettend, we hadden na 5 minuten nog geen drinken. Ik hoor je denken ja, na 5 minuten. De serveerster zag het en is gelijk naar de bar gelopen om het drinken te halen! Heel fijn!