#FoodJournal

Hallo, welkom bij het nieuws van.. ja, ja dit kennen we allemaal wel maar ik ga het niet met je hebben over het weer en het nieuws van dit moment. Waar ik het wel met je over ga hebben is over dagelijkse foodies, ik wil je in mijn #foodjournal mee nemen in een paar items waar onder de items Maand tot maand, het eetdagboek van en on the go.

Lees hieronder verder: 

Maand tot maand;

Het klinkt leuk maar wat houd dit item in, wat ik met dit item wil gaan doen vind ik zelf erg leuk bedacht, het is ook een beetje bedacht om jullie maand tot maand een beetje vooruit te helpen. Ik beschrijf in dit item elke maand welke groenten of fruitsoorten er hip zijn, uit die lijst van groenten en fruit kies ik 1 soort uit waar ik voor jullie 3 gerechten van maak en zal kijken welke vitamine en voedingsstoffen er zitten in deze groenten of fruit soorten zitten. 

Het eetdagboek van..

In dit item zul je het eetdagboek zien van mensen die direct of indirect wat te maken hebben met voeding. Ik hoor je denken, maar Leandra we hebben toch allemaal wat te maken met voeding? Dat klopt en dat maakt het zo leuk om te lezen, het is een kleine binnenkijker bij mensen in hun voedingspatroon, wie wil dat nou niet lezen!?

On the go..

In deze laatste collum probeer ik je mee te nemen in de wereld van On the go food, ik zal verschillende hapjes en makkelijke meeneem tips geven zodat je altijd bent voorbereid op een dagje weg. Een dagje weg zonder dat je hoeft te snakken naar de friet of snoepkraam en altijd wat gezonds bij hebt richting een meeting of naar je werk. Maar ook geef ik je een kijkje als ik weer een nieuwe highlight heb ontdekt en of neem ik je mee naar mijn favoriete restaurantjes.

Have fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *