FOODFLASH; Freakshake?

Van dit onderwerp klemmen mijn kaken samen en springen mijn tanden gelijk op standje demonstratie ( en daarna kan ik de tandarts zijn portemonnee weer vullen ).

Freakshakes, ze zijn een ware hype. Heel instagram wordt er mee vol gebombardeerd. Het is één van die dingen die je geprobeerd moet hebben. Maar, wat is nou eigenlijk zo’n freakshake? Nou, het zijn grote gekleurde milkshakes en helemaal over de top. En met over de top bedoel ik ook echt over de top. Milkshakes vol met slagroom en zoete toppings. Niks is te gek. Hoe meer calorieën er in zitten hoe beter. Eigenlijk is je freakshake pas echt af als er ook nog eens een dikke donut boven je milkshake uit komt. Komt om:  ‘Hallo, calorie bommentje. Zal ik jou eens lekker op mijn kont plakken?’ 

Veel ijs, meer slagroom, nog meer zoetigheid en een klein beetje vers fruit maken je freakshake helemaal compleet. Ondanks dat mijn tanden er spontaan uitvliegen zou ik er toch graag eens één willen proberen. Al is er ergens en angst die zegt dat ik al dat afvallen dan voor niks heb gedaan en het er dan meteen weer aan zit.

Je snapt natuurlijk wel dat ik zo’n freakshake niet helemaal aan mij voorbij wilde laten gaan en ik probeerde voor de healthy way te gaan. Dit door een fruitshake te maken en het dan maar aan te kleden met de toppings ( voor zover ik die ik huis had ). Uiteraard werd hij getest en wel door manlief.

Ingrediënten:
– 2 kleine bananen
– 125ml kokosmelk
– 1 peer
– beetje pindakaas
– chocolade slagroom
– decoratie

LETS SHAKE:
Pel de bananen en doe die inde blender. Schil de peer en doe die erbij. Voeg de kokosmelk toe en begin met mixen. Voeg pindakaas toe na hoeveel je zelf wil, maar bewaar wel een beetje. Smeer ondertussen de rand van je smoothie beker in met pindakaas. Doe de discodip erop. Je pindakaas plakt waardoor de discodip blijft zitten. Schenk de smoothie in het glas en verdeel de chocolade slagroom erover. Sprenkel nog wat decoratie over de slagroom en klaar is je shake.
Dit is wel een minder calorie rijke freakshake en iedereen moet doen wat hij of zij wil en GENIET!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *