#FOODBLOG 49; De allereerste..

Misschien heb je hem al gezien en misschien ook niet. Mijn allereerste vlog.
Pff, wat vond ik het spannend om hem online te gooien. Ik vond het spannender om hem online te zetten als het vloggen zelf. Al moest ik wel heel erg wennen aan het feit dat ik volg. Het is wel iets wat in je systeem moet gaan zitten. Ik vlog natuurlijk nog met mijn telefoon dus die heb je altijd wel bij eigenlijk, alleen is hij ook heel snel leeg. ( en vol, vooral snel vol )

Dat houd dus in dat ik vorige week woensdag zonder navigatie naar huis moest vanaf Eindhoven #HELDOPWIELEN. Ik heb daar eigenlijk echt een hekel aan maar ja, wat moest dat moest. En raad eens, thuis gekomen hoor! #TROTS

Het is dus heel erg schakelen en ik film ook veel te veel. Dat is niet erg want zo kan ik achteraf bepalen wat ik wel of wat ik dus niet gebruik. Ik merk dat ik het echt heel leuk vind om het na te bewerken en de muziekjes eronder te plaatsen. En dat je er steeds handiger in wordt. Al doet I movie echt heel veel voor je! Het is een super makkelijk programmaatje en ik kan steeds nieuwe stukje film erachter plakken. Dat scheelt veel in tijd en in moeite.

Ik moet mijn draai er nog wel in vinden en ook in wat mensen zeggen en willen ze wel in je vlog. Ik vind het nog gek om te benoemen: ‘ Ik ben aan het vloggen ‘  Mensen vinden er toch al snel wat van.
Ik heb afgelopen week wel ZO VEEL reacties gekregen en daar ben ik jullie heel eg dankbaar voor. Ik vind het ZO lief. De reacties zijn ook allemaal heel erg leuk en dat is fijn! Vooral in het begin trek je je daar wel een beetje aan op.

Morgen komt er weer een nieuwe vlog online alleen dan wel wat later. Ik heb natuurlijk vakantie dus jullie zullen gelijk een vakantie vlog gaan zien. Yeay!
Ik hoop dat jullie het leuk blijven vinden en dat ik er nog meer mijn eigen stempel op kan drukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *