#FOODBLOG 48; Wat ga je nou weer doen?

Ja, partypeople. Je leest het goed. Wat ga je nou weer doen? Ik heb me weer eens wat dingen in mijn hoofd gehaald.
Tot een 1,5 week geleden riep ik nog heel hard dat ik dat nooit zou gaan doen. Ze noemen mij weleens ‘het weer’. Ik ben af en toe net zo wisselvallig.

Ik ga * tromgeroffel * vloggen. Ja mensen, je leest het goed. Ik begon ongeveer een 1,5 week geleden met die mini filmpjes op Instagram, maar ik was die al snel beu. Ze duurde maar 15 seconde en als ik dan wat wilde vertellen was ik meteen een filmpje of 10 verder. #SAAI.  Ik klik die mensen altijd door als ik dat zie, goed verhaal! #IKDOEZELFGEENMOEITE
Ik vertelde in de filmpjes ook dat Instagram bezig was met een optie dat je een minuut kon uploaden. Fijn, want dat zou een hoop schelen.
Ik zocht dat uit op internet en het bleek dat dit nog wel even kon duren. Nou ja, op zich prima alleen gingen die 15 seconde voor mij niet werken.

Ik besloot even mijn vlog plannen te bespreken met Nick. Die vond het een prima plan en snapte mij wel over mijn Insta stories. Nou top, ik ben me gaan verdiepen in hoe en wat. Ik weet nog helemaal niet of ik dit iets vind dus ik zal eerst alles doen met mijn telefoon. Zowel filmen als bewerken.  #IKVINDHETNUALLEUK

Ik gooide het bij nog wat mensen neer dat dit mijn plan was en ik kreeg allemaal enthousiaste reacties. #TOPBEGIN 
Ik nam promo filmpjes op, ik maakte mijn eigen intro met hoe ik het wilde hebben. Wat vind ik mooi? Waar sta ik voor? Ga ik met plaatjes werken of wil ik het juist strak houden?
Ik smeet al deze vragen naar Nick zijn hoofd en zijn eerste reactie was: ‘Waar ga je je vlogs op plaatsen als je ze gemaakt hebt?’ Oké, dat was op zich best een goede vraag. Gelukkig wist ik daar al snel een antwoord op. Op mijn eigen website.

Ik ga mijn vlogs hier online plaatsen en vanuit hier zal ik het delen met mijn social media kanalen. Waarom niet via YouTube? Omdat ik niet voor niks mijn website heb. Ik betaal hier voor en dit is waarom ik #LEANDRALISIOUS ben begonnen. Mijn trots, mijn platform, mijn dagboek!

Het is echt een hele stap en een uitdaging om dit te gaan doen, maar ik heb er zin in en inspiratie voor! Ik ben heel erg benieuwd wat jullie er van gaan vinden.

Heeft het gevolgen voor de andere artikelen op mijn site? #DIKKENEE! 
Het programma zoals het er nu op staat zal hetzelfde blijven. Ik blijf de woensdagen hoe overleef ik levenslang online gooien. Op de vrijdagen blijft #FASHIONFRIDAY verschijnen en mijn wekelijkse #FOODBLOG blijft op zondag online komen. Alleen komt er op de maandag dus mijn #WEEKVLOG bij. Zo is het lekker verdeeld en zien jullie nog meer van mijn leven.

Morgen komt alvast mijn Intro online en vanaf volgende week maandag elke week een #WEEKVLOG.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *