#FOODBLOG 44; Prioriteiten stellen

Zoals je waarschijnlijk wel gemerkt hebt ben ik de laatste tijd meer bezig met bloggen over mijn leefstijl en mijn dieet dan echt over eten. Ik vertel wel over eten in de zin van wat ik gegeten heb en waarom. Maar ik deel nog weinig recepten. Hiervoor startte ik leandralisious.nl in eerste instantie op. Door de tijd heen merkte ik dat mijn persoonlijke verhalen over mijn afvallen veel meer gelezen werden dan mijn recepten. Daarom was voor mij de switch ook niet heel moeilijk. Dit betekent niet dat ik helemaal geen recepten meer zal plaatsen, maar ze komen wat meer op de achtergrond. Dat heet dus prioriteiten stellen.

#WORKMODE

Ik vind het nog steeds spannend om mijn afval proces met jullie  te delen en er open over te zijn want werkelijk iedereen kan het lezen. Het is ook goed en een stok achter de deur. Nu het zomer is gaat het allemaal weer wat makkelijker. Ik wil je laten zien dat als je gezond eet je ook best een barbecue kunt hebben. Het gaat er niet om dat je moet doen wat ik doe. Het gaat erom dat je iets doet waar je zelf volledig achter staat. Het is een mindset en als de knop niet om is, is hij dus niet om en gaat het vaak ook niet voor lang lukken.

Ik hoor van veel mensen of ik even mijn schema aan hun wil geven, maar zo werkt het helemaal niet. Ik heb andere behoefte en voedingsstoffen nodig als andere mensen. Dat is wat niet iedereen snapt.

Op het moment dat je dit aan het lezen bent ben ik 10 kilometer aan het lopen samen met mijn moeder voor EsteRun. Dit hebben we vorig jaar ook gedaan voor het goede doel. Een dubbel goed doel natuurlijk want we investeren in ons zelf en dragen ons steentje bij. Ik zie weer een win-win situatie.

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *