#FOODBLOG 43; Karma..

Dat Karma een bitch is dat bleek deze week wel.
Ik probeerde deze week wat dingetjes uit. Of ja, ik had er wel behoefte na dus gaf ik er even aan toe. Genieten mag toch?

Ik ging samen met Nick het dorp in om een ijsje te eten. Wat een goed idee bleek werd na 3 happen een nachtmerrie. Oké, dat ik misschien net wat overdreven, maar leuk was anders. Ik had er zin in, ik had het verdient. Maar mijn maag dacht er heen anders over. Ik werd zo onwijs misselijk dat ik meteen een beetje water wilde om de smaak een beetje weg te spoelen. Dit kon helaas thuis pas.

Later op de avond had ik ineens hartige zin. Oeh, chippies. Heb ik daar echt zin in? JA! Dus pakte ik een handje chips. Meer niet. Een handje was genoeg voor de smaak.

Gisteren was het echt onwijs warm en ik moest werken. Het was heet in de winkel en we werden allemaal een beetje flauwtjes. Op zoek naar iets zoets. Een snoepje, die smaakte zo goed dat het er nog meer werden.
Nog geen half uur na het nemen van de snoepjes kreeg ik een enorme zweetbui en begonnen mijn handen helemaal te trillen. Ik werd een beetje licht in mijn hoofd en werd weer misselijk. Ja, ik had ineens een grootte hoeveelheid suiker gegeten en dat was mijn lichaam na 2,5 week niet gewend! Woow, ik schrok ervan. Wat aan de ene kant goed is omdat mijn lichaam dus aangeeft dat hij het niet wil. Aan de andere kant wil ik wel een keer een snoepje kunnen eten.

Wat suiker dus met je lichaam kan doen en hoe naar je je kan voelen. Pff, wat een gedoe!

Ik was afgelopen week na mijn avond eten ook steeds wat misselijk. De diëtiste vroeg of ik meer koolhydraten had gegeten en dat was inderdaad zo. Steeds als ik wat koolhydraten had gegeten werd ik misselijk na mijn avond maaltijd. Ik paste mijn maaltijden aan en weg was de misselijkheid, tot gisterenavond. We gingen barbecueën bij mijn ouders en ik pakte een beetje huzarensalade en een paar aardappelkroketjes. Nog geen half uur na het eten was mijn misselijkheid terug. Mijn lichaam gaat dus helemaal niet zo goed op koolhydraten. Tenminste niet op dit moment.. dat wordt dus weer aanpassen. Op naar volgende week!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *