#FOODBLOG 42; van intens genieten tot stekende pijn

We zijn weer een week verder en nog steeds gaat het goed. Ik heb nog nauwelijks hoofdpijn. Die had ik eigenlijk vanaf het begin. Ik merkte dat ik geen extra suikers binnen kreeg. Ik kreeg hoofdpijn, werd soms misselijk en vergat dingen. Ik zocht het op en het had te maken met het afkicken van de suikers. Wauw, wat doet dat rare dingen met je.

Afgelopen weekend had ik leuke dingen op de planning staan. Een opening van de nieuwe zaak van een vriendin, een verjaardag en zondag natuurlijk moederdag. Ik heb me die dagen keurig gedragen. Niks extra’s genomen en me netjes aan mijn dieet gehouden.

Woensdag gaf ik mama als Moederdag cadeau een avondje mee sushi eten. Iets wat we allebei heerlijk vinden. Het was erg gezellig en we genoten van het eten, maar na ronde 2 kreeg ik enorme steken in mijn zij. Mama zag het aan me. Ik vertelde dat het pijn deed en we kwamen tot de conclusie dat het de suiker toename was die ik ineens binnen kreeg.

Niet te geloven dat je lichaam zo snel went aan een nieuwe patroon. Het gaat nog steeds goed. Als mensen friet eten eet ik me eigen eten. Als iemand wat lekkers pakt, pak ik nog een glas water.
Of ik dit (nog) lang volhou dat weet ik niet. Ik ga door tot ik kan. Ik doe me best. Er beginnen nu al mensen te vragen of ik afgevallen ben en dat voelt goed. Je krijgt er een boost van. De eerste week was ik al zoveel kwijt dat ik zeker de motivatie heb om nog even door te gaan.

Voor de mensen die het willen weten. Ik ben afgelopen vrijdag in het ziekenhuis geweest en me knie zag er goed uit. Ik krijg intensieve fysiotherapie en daarmee moet ik vooruit. Ik ga doen wat ik kan en ik mag zeker blijven sporten. Yeay! Eindelijk ook goed nieuws!

Leandralisious
Ik ben Leandra, het gezicht achter Leandralisious.nl. Ten eerste tof dat je mijn blog bezoekt, ten tweede leer je mij kennen aan de hand van mijn blogs en recepten die ik maak. Laat gerust een berichtje achter, vind ik leuk! Liefs, Leandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *