#FOODBLOG 39; Dat ene dropje

Hoppa, weer een goede week. Ik ben weer afgevallen! Je zou het bijna gaan vieren met taart. Ik had deze week wel wat meer moeite met dingen laten staan. Ik bedoel dan meer in de zin van dat ene dropje kan best. Oké, oke ik hoor je denken; het is maar 1 dropje.. of 2! Ja, dat klopt, maar toch voelt die achteraf niet lekker. Waarschijnlijk had ik hem niet eens echt nodig, maar hield ik mezelf voor dat het meer voor de smaak zou zijn.

Ik ging deze week ook weer lekker op sport gebied. Op dat ene dingetje na.. die stomme rot knie. Ik heb weer een verkeerde beweging gemaakt en heb er natuurlijk gelijk weer een ontsteking ingejaagd. Na een week een dikke knie en inmiddels met pijn toch maar langs de huisarts. Ook al wilde ik eerst niet omdat ik bang was naar huis gestuurd te worden met de woorden; Neem maar rust dan komt het goed meisje. Ik was hoe dan ook aangenaam verrast met de doorverwijzing naar het ziekenhuis. Hoopvol belde ik thuis naar het ziekenhuis voor een afspraak volgende week. Dit aangezien de wachttijd 6 dagen zou betreffen. ‘ Kunt u ook 18 mei?’ Zei de stem aan de andere kant van de telefoon. Dat is.. dat is.. over 2 weken??? Ja, eerder hebben we helaas geen plek. Oké, precies! Lekker dan die wachttijd van 6 dagen. Maar goed, inplan dan maar in! Dus over 2 weken wordt ik verwacht in het ziekenhuis bij de orthopeed. Ik ben benieuwd wat hij/zij te zeggen heeft, aangezien ik geen zin heb in fysiotherapie.
Omdat ik inmiddels wel weet welke oefeningen in moet doen. Het zit gewoon niet goed in me knie.

Ik baal hier ontzettend van. Helemaal omdat ik nu net weer zo lekker ging. Eten gaat goed, sporten ging lekker en nu weer dit. Pff, hoop houden en combineren dan maar! Even een stapje terug en vervanging zoeken. Zwemmen i.p.v. rennen en bovenlijf i.p.v. benen trainen. We moeten wat. Anders kom ik weer stil te staan en moet ik mezelf weer omhoog krabbelen. Dat gaan we dit keer dus even mooi anders doen.

‘A SMILE ALWAYS FITS’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *