#FOODBLOG 36; Het wordt beter

Een maandje geleden zei de diëtiste dat het langzaamaan beter zou gaan. Als het mooie weer eraan zou komen. Dan doe je automatisch beter je best. Je wil toch in bikini. Niet alleen dat, maar je bent ook meer buiten. Die extra wandeling die je in de winter niet maakte maak je nu wel. Je sport/beweegt dus ook veel meer en dat betekent: calorieën verbranden.

Deze week begon goed met het afslaan van een mega softijs na de barbecue op zondagavond bij mijn ouders thuis. Op maandag ging ik na een week niet te zijn gegaan weer sporten. Thank god! Dat voelde goed en daardoor voelde ik me ook weer beter.
Weetje wat het ook is. Als ik niet ga sporten dan ga ik op een gegeven moment meer ‘snaaien’. Terwijl als ik wel sport dat ik het dan zonde vindt om te snaaien want dan heb ik voor niks gesport. Ken je dat? Of ligt het aan mij!

Dinsdag sloeg ik de taart op het werk af en dronk ik weer mijn 2 liter water! Halleluja! Alleen dat vele plassen de hele dag. Bah bah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *