#FOODBLOG 35; Me, myself and i

Ja hoor, daar is ze weer! Ja, voor de mensen die het niet opgevallen was. Vorige week zondag was er geen blog. Dit had geen andere reden dan dat ik het gewoon druk had en dan is er soms geen tijd voor andere dingen. Maar we zijn er weer.

Ik merk dat mijn blogs het beste gelezen en bekeken worden als het toch over mezelf en mijn relatie tot eten gaat. Over mezelf klinkt wel een beetje gek, maar het is wel zo. Jullie zijn oprecht geïnteresseerd in hoe het met mij en mijn eten gaat. Dus, daar gaan we wat aan doen. Dit zeg ik terwijl ik een flinke plak home made gezonde banaan-kruidkoek naar binnen werk. 

De week voor pasen heb ik wat meer gesnoept en ook met pasen heb ik nergens na gekeken. Dat merk ik dan ook meteen weer aan mijn maag, maar blijkbaar leer ik het niet. haha!

Ik ben inmiddels alweer volop bezig om het eten weer op te pakken en dat merk je. Ik wordt gelijk weer creatiever met mijn eten. Alsof ik zit te boetseren met aardappelen. Ik maak weer salades en ik wil zelfs weer smoothie Sunday oppakken nu het mooie weer er weer aan komt.

Sowieso scheelt het veel nu het mooie weer er weer aan komt. Je hebt sowieso sneller zin in dingen en dat heeft ook effect op je voeding! Tenminste bij mij dan. Laat die lente maar komen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *