#FOODBLOG 32; TOP YOUR TUC

Voor ik begin uit te leggen wat deze toffe challenge inhoud ga ik eerst even vertellen hoe het komt dat ik mee mag doen.
Ik heb mij ingeschreven als bloginsider bij leuke_recepten.nl. Ik ben uitgekozen om dus mee te doen aan de TOP YOUR TUC CHALLENGE en ze hebben me een tof pakket opgestuurd.
5 soorten tuc en dan ook nog eens een leuke broodplank.

Die broodplank zit er niet zomaar bij. Het is de bedoeling dat we die broodplank gebruiken als ondergrond van onze foodfoto’s. Nou wat is nou de bedoeling van de TOP YOUR TUC CHALLENGE.

Het is de bedoeling dat we in ieder geval 2 verschillende tuc toppings maken. Ik praat in we omdat ik niet de enige ben die mee doet aan de challenge. Er zijn een hoop andere mensen en foodblogs uitgeloot om mee te doen. Vol was ook echt vol. We moesten ons aanmelden bij een gesloten facebookgroep en daar moeten we al onze creaties delen. Super leuk. Je kon je inschrijven bij verschillende ‘groot’ foodbloggers. Foodbloggers die dit echt al een aantal jaar doen en een groot berichtbereik hebben opgebouwd.

Ik vind het heel tof dat ik mee mag doen en uitgedaagd wordt om mijn creativiteit te laten zien in iets wat ik probeer eigen te maken.

Ik hoef er officieel mar 2 te maken maar, nou leek het mij leuk om er juist meer te maken voor hier op mijn foodblog. Ik kan een aparte TUC recepten blog maken op het moment dat ik wat verschillende toppings heb gemaakt of ik maak er allemaal een losse recepten van ons hapjes. Ik denk zelf dat een terug blik op deze challenge wel leuk is met diverse toppings.

Het leuke vind ik dat er ook een bepaalde deadline aan zit. Zo voelt het op de één of andere manier meer als een job.

#TOPYOURTUC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *