#FOODBLOG 31; Afvalupdate; De touwtjes laten vieren

Vorige week was ik erg moe en futloos. Ik leek wel weer een terug val te hebben zoals een tijdje geleden. Ik had ook weer een ontsteking op me borstbeen dus het had weer allemaal met elkaar in verbinding kunnen staan. Toen ik de vrijdag een B12 pil pakte merkte ik dat ik ’s middags veel energieker was en toen viel het kwartje. Ik was al 2 dagen dié pil vergeten. Nu is dat niet perse een ramp maar wel lastig zoals dat ook wel bleek. Wel fijn om te weten dat die B12 dus nog echt niet op peil is en dat ik dus voorlopig nog wel aan die pillen zit.

Ik was woensdag gaan sporten en had meegedaan aan een les. Ik merkte dat het echt heel zwaar was. Ook wel de oefeningen maar ook sporten met een ontsteking. Normaal gesproken ga ik dan nooit en dit keer wel. Ik voelde me net een oma van 90 met een conditie van een schildpad maar goed, het lukte, het lukte, het lukte yeay, yes we did it! Bedankt voor deze zin Dora!

Zoals je kon lezen in de FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY van afgelopen week liet ik me in Amsterdam een dagje gaan. Daar had ik ’s nachts ook meteen weer spijt van. Gelukkig had ik er oprecht van genoten die zondag. Ik heb me maandag de hele dag slecht gevoelt en nieuwe vrienden gemaakt met de wc. Ik wist dat ik dit echt niet meer wilde. Ik verzette mijn afspraak met de diëtiste en legde de situatie uit. Gelukkig had ze dat met meerdere personen. Ze legde uit dat mijn lichaam daar helemaal niet meer op berekend is. Hij kan dat als het ware niet meer aan en hij wil niet troep niet hebben. Want dat is en blijft het uiteindelijk. Hoe lekker ik het ook vond. Het is en blijft troep. BAM, Karma is a bitch! Dinsdag zat ik thuis met buikgriep! Mijn hele lijf van slag en nog steeds waren de wc en inmiddels ook mijn bed mijn beste vriend. Pff! Geen puf en zin om te eten. Alsof mijn lichaam schreeuwde: ‘Leandra! Hou op met mij die troep te geven. Je hebt je kunnen laten gaan zondag maar nu is het weer klaar! Denk aan mij! DOE HET NIET!’ Oké, oké, rustig! Op zo’n moment eet ik het liefste niks en ga sporten tot ik een ons weeg. Sure, was het maar waar! Die zin dan hé! Maar goed, dat gingen we echt niet doen. Van de bank naar de keuken was al een ding. Want zodra ik opstond begon me maag weer te draaien. Ik kon beter blijven liggen en niet bewegen dat was het beste.
Inmiddels voel ik me alweer wat beter en gaan we er weer gewoon tegen aan. Life goes on! 

Vanavond staat er een etentje op de planning wat super gezellig is en de ochtend gaan we even naar de sportschool om er een WODje uit te knallen!

Fijne zondag! X

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *