FOOD FLASH; Paaseierentest

Het is de laatste jaren een trend om de perfecte paasei vulling te maken. Merken vechten elkaar de tent uit voor de perfecte vulling van nu. Je kunt niet omkijken in de winkel of je ziet geen paaslekkers liggen. Veel chocolade lekkers verpakt in vrolijke voorjaarskleuren. Ook ik werd getrokken door de kleurrijke verpakkingen bij de HEMA en ik dacht dat het wel leuk was om ze te testen en mijn mening te laten horen.  #NOSPON

HEMA paaseieren

Discodip;
Uhm, hallo? Zei er iemand discodip? En dan in een paasei. Dit is toch heaven of toch niet. Mijn eerste indruk was goed. Alleen die mini kleurtjes die je ziet zitten als je de paareieren doorbijt. Ik vind discodip op een koud softijsje niet altijd lekker, maar als het zo zit verpakt wel hoor.

Hazelnoot;
Ik denk dat je de combinatie chocolade en hazelnoot aan iedereen wel kunt voorschotelen. Dit is en blijft een gouden combinatie.

Salted caramel;
Ik had stiekem gehoopt dat de salted caramel vloeibaar zou zijn. Stel je even voor dat je de paasei doorbijt en dat het er uitloopt en direct op je kind beland. Waar je zo’n lekkere plak kin van krijgt. Dat bedoel ik dus met vloeibaar.

Tompouce;
Oké, hier moeten we echt even over praten. Het klinkt toch hemels of ben ik nou de enige? Alleen hoop ik steeds dat ik eerst de gele kant eraf bij en door kan slikken om vervolgens te genieten van de roze kant. Ik vraag me oprecht af wat die gele kant erin doet. Het voegt voor mij niks toe. Hallo, HEMA? Kunnen we die eitjes helemaal roze maken van binnen?

Coffee-Crisp;
Ja, daar ga ik al! Verkocht bij de titel. Alleen het woordje coffee al. * zucht * Ik heb er 1 woord voor; Lekker. Het smaakt meteen naar coffee en de crisp zit er goed in.

Thank god op m’n naked knieen dat ik snel misselijk wordt van chocolade! Lang leven PDS op sommige momenten!

Wat is jou favoriete paasei vulling?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *