FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Wéér een weekje verder en dus weer een weekje dichter bij de lente. Hoewel de lente officieel is begonnen is er buiten nog niet veel van te merken. Buiten een paar zonnestralen die we soms mee mogen pikken is het nog niet echt lente te noemen. Maar, het belooft van het weekend een mooi lente weekend te worden. Eerst zien en dan geloven. 

FIT
Oké, misschien hoort dit woord deze week niet echt in het rijtje thuis. Wat een rot week qua sport. Zondag was het tijd voor een brunch bij mijn ouders thuis speciaal voor pasen. We hebben heerlijk gegeten en gekletst. ’s Middags is er uiteraard niks meer gekomen van sporten. Veel gegeten en moe van een week werken. Ik ben ’s middags dus in slaap gevallen op de bank. De afgelopen weken sportte ik op de maandag ochtend en dat beviel me prima. Deze maandag was het anders want ik moest extra werken i.v.m. het paasweekend. Geen sport dus, alhoewel ik ’s avonds wel nog even heb doorgelopen op de crosstrainer! Zoals ik al eerder vertelde sport ik nog alleen op dagen dat ik niet werk omdat ik merk dat mijn lichaam dat niet helemaal lekker vind. Dus de dinsdag niet gesport na een dagje werken. Moe en voldaan dook ik de bank op. Om vervolgens vroeg naar bed te gaan. De woensdag had ik natuurlijk helemaal volgepland omdat ik deze week maar één keer vrij was. Ik zette ’s morgens een tattoo dus ’s avonds sporten was niet echt een optie met infectie gevaar.
Ik had natuurlijk deze week ook nog kunnen gaan wandelen of fietsen, maar heb besloten deze week naar mijn lichaam te luisteren en die is moe. Té moe en dat betekent deze week even helemaal niks en volgende week er volle bak tegen aan.

FOOD
Hierbij wil ik even twee dingen uitlichten. Ik maakte voor pasen een carrot cake met een monchou-sinasappel topping met snoepjes. Het klinkt toch echt goddelijk. Hij was niet gezond en machtig. Als ik namelijk met een gezonde cake aan kom zetten bij mijn ouders thuis vragen ze nog net niet wat ik kom doen. Zelfs als ik niet vertel dat hij gezond is en dat ligt niet aan mijn mama. haha.

Paastaart

Afgelopen woensdag was ik vanaf de tattoo-artist op weg naar huis tot mijn oog op iets viel. Er is afgelopen week hier de aller eerste aardbeien drive-in geopend. Ja, je leest het goed. Een aardbeien drive-in! Dit is niet te doen toch! Je kunt er diverse dingen halen waaronder hun goddelijke aardbeien eventueel mét belgische chocolade. Hun aardbeienjam, belgische wafels met aardbeien en slagroom én smoothies. Aardbei, aardbei met munt en aardbei met gember. Ik besloot de afslag te nemen en eens door de drive-in te gaan. Ik kocht een smoothie aardbei en jongens, och, och, och, wat was die toch lekker! De aardbeien van JAN & Brigitte zijn een fenomeen hier in het dorp. HEERLIJK!

FASHION
Er was door de drukte weinig fashion aan deze week. Behalve dan woensdag. Ik deed iets impulsiefs. Een nichtje van Nick ging haar aller eerste tattoo laten zetten en ik ging met haar mee. En natuurlijk ging ik niet naar buiten zónder ook een tattoo. Oeh, ik hou ervan! #KLEURPLAAT

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *