FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Op de één of andere manier ben ik er deze week niet zo bezig geweest met FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY. Stom eigenlijk want ik zou niet weten waarom niet. Normaal heb ik mijn foto’s al volop klaar staan en moet ik zelfs kiezen tussen de foto’s. Deze week is het anders en moet ik op donderdag eigenlijk nog foto’s gaan maken. Ik denk dat ik toch te veel bezig ben geweest met de paas voorbereidingen. Buiten dat is mijn week wel gewoon door gegaan en zijn we volop bezig geweest.

FIT
Zondag maakte we een heerlijke wandeling in het bos. Want jongens, wat was het lekker weer!
Sinds vorige week sport ik op de maandag morgen vroeg in de ochtend. En dan bedoel ik ook vroeg. Om 08.15uur begint de les en ik moet er ongeveer nog een kleine 20 minuten voor rijden. Dus tel maar uit je winst. Buiten dat is het dan wel weer erg lekker dat ik om kwart over 9 klaar ben voor de dag. Zoals ik al vertelde ben ik eigenlijk niet zo voor die crossfit lessen, maar op maandag ligt de leeftijd wat hoger. Maar jeetje, deze mensen kunnen er wat van hoor. Afgelopen maandag had ik het zwaar, heel zwaar. Mijn ademhaling is nog steeds niet goed en daar baal ik ontzettend van. Het bleek maandag dus wel weer dat ik daar echt aan onderdoor ga. Ik ben lichamelijk dan nog niet moe, maar door mijn ademhaling kan ik niet meer. Ik krijg pijn op mijn borst en raak uitgeput. Het belangrijkste wat ik heb bereikt maandag is dat ik niet heb opgegeven. Ik ben door gegaan en heb de WOD afgemaakt. Dan maar wat minder snel. Na mijn laatste 100x touwtje springen kon ik niet meer en barstte in huilen uit. Ik was op! Maar, ik heb het gedaan!

Benji bosFOOD
Dat stomme leuke pasen komt eraan. Ik vind het heerlijk. Gezellig met familie rond de tafel en lekker brunchen. Alleen het stomme aan pasen vind ik weer die chocolade en lekkernijen. Gelukkig heb ik niet veel gekocht van die zoete verleidingen, maar voor pasen zelf maak ik een cake en wil die dus versieren. Dus wel wat gekocht en van gegeten. Gelukkig kwam karma snel om de hoek kijken en werd ik er al gauw misselijk van die chocolade. Een geluk bij een ongeluk zullen we maar zeggen.
Als klap op de vuurpijl kwamen mijn bazen nog met een leuk paaspresentje. Ik kan je vertellen dat hij de avond niet heeft overleefd en dat kwam niet door mij!

PaashaasFASHION
Eigenlijk echt wel erg om te zeggen, maar ja, ik heb weer wat dingen gekocht. Zou ik een gat in me hand hebben? Ik hoor gewoon heel veel mensen in me hoofd nu roepen: ‘JAAAA!’  ‘Zeker wel!’  ‘Wat denk je zelf, shopaholic?’ 
Ik kocht een bloemetjes broek die ik die dag erna weer terug bracht. Dit omdat het toch niet was waar ik hem bij bedacht had. Ik kocht er wel weer twee nieuwe truitjes voor in de plaats. OEPS!

Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *