FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Als je je op donderdagavond nog bedenkt dat je deze blog nog volledig moet schrijven. Top gepland weer! Fijn dat je daar ook aan denkt na een avondje temptation, maar goed door naar de dagelijkse bezigheden. 

FIT
Deze week had ik nog een halve week vakantie. Ik ben maandag ochtend vroeg gaan sporten en onder vroeg versta ik echt wel 08.15uur en dat op maandagochtend. Ik kan niet ontkennen dat het heerlijk was en ik om 09.15uur dan al volledig klaar was voor de dag. Ik ben ook veel effectiever op zo’n dag. Ik heb daarna wasjes gedraaid en we zijn naar de markt gelopen. Ik ben zelfs ’s middags nog de boven verdieping gaan poetsen.

FOOD
Het is bijna pasen en dat betekent paasbaksels. Ik heb al diverse dingen gemaakt en eind volgende week ben ik van plan om nog een lekkere paascake te maken. Ik heb al helemaal bedacht hoe hij moet worden dus hoop dat het ook zo uitpakt.

FASHION
Woensdag zijn we een dagje gaan winkelen in Roermond. Ondanks dat ik niks nodig had ben ik toch met iets thuis gekomen. En wel, een oker gele hoody. Ik had een leuk idee in gedachte met die hoody en oker geel is mijn favo kleur dus het was een win-win situatie.

Ik kreeg ook een aantal pakketjes en van één komt binnenkort de campagne online en mag ik de foto’s gaan plaatsen. Op die foto’s moeten jullie dus nog even wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *