FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Hé, hallo, daar ben ik weer. Na even een weekje een time-out wegens omstandigheden. Maar niet getreurd we zijn weer terug en wel met een nieuwe FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY. Laten we gelijk gaan kijken wat er allemaal gebeurde.

FIT
Ik ben sinds een tijdje weer optimaal aan het sporten en ik kan zeggen dat het goed gaat. Ik heb weer lekker de smaak te pakken en ga ook echt weer. Niet alleen maar wat cardio, maar ook echt krachttraining en. Ik heb zelfs iets overwonnen vorige week. Ik heb mee gedaan aan een crossfit (groeps) les. En dit klinkt misschien niet heel raar voor de meeste, maar toch was het voor mij een stapje te ver. Ik train normaal eigenlijk (altijd) alleen. Ik vind het altijd vervelend als mensen op mij moeten wachten na een warming-up of een training. Maar ik heb toch een lesje meegedaan. Ik zet hem weg onder het kopje; #powerwoman.
FOOD
Zoals je leest gaat het sporten goed en ik moet zeggen dat ik zelf ook erg tevreden ben hoe het gaat met mijn voeding. Ik heb de draad eigenlijk wel weer op kunnen pakken en dat is super fijn. Afgelopen week was ik afwezig door familie omstandigheden en wordt je een beetje geleefd. Je eet wat er op dat moment is en op de meest onmogelijke tijden eigenlijk en zoals we inmiddels weten werkt dat voor mij niet echt. Daarbij komt ook nog kijken dat ik al diverse nachten geen tot bijna geen oog hebt dicht gedaan. Dat doet namelijk niet heel erg veel goed voor je lijf. Keep going!
FASHION
Ook was er leuk nieuws deze week en dat was dat er weer nieuw servies binnen kwam. Ik begin inmiddels een aardige collectie te creëren. Ik kreeg op instagram de vraag waar ik het meeste een zwak voor heb. Nou, ik kan je vertellen dat ik een zwak heb voor bijna alles. Borden, mokken, kommetjes en zelfs theedoeken en pannen onderzetters. I think I have a addiction! 
Ik heb zelfs bij papa een lockerkast weten te scoren die binnenkort hier heen komt zodat ik hem op kan knappen en dan kunnen daar mooi al mijn foto spullen in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *