FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Het was een lekkere week. Ik werkte extra en lette goed op mijn eten. We spreken dus van een goede week.

FIT
Ik was zondag onwijs gemotiveerd om te gaan sporten. Ik trok mijn sportkleding aan en reed naar de sportschool. Toen ik daar aan kwam belandde ik in een file. Een Nationale danswedstrijd. Kak! Ik ben weer omgedraaid omdat dat dus echt niet te doen is. Ik ben snel wat boodschappen gaan doen en door naar huis gereden. Ik trok daar andere sport kleding aan en besloot een rondje te gaan hardlopen. Al snel merkte ik dat de kou op mijn adem sloeg en heb mijn ronde lopend voort gezet. Uiteindelijk heb ik heerlijk een uur gelopen.
Maandag werkte ik extra en kon ik dus niet naar mijn PT. Ik probeer nog steeds niet te sporten op dagen dat ik werk omdat het anders te veel wordt. Dus dat deed ik maandag ook niet.
Woensdag ben ik wel gaan sporten en gemotiveerd stond ik om 10.00uur in de sportschool. Nick ging een keertje met me mee en ik had een leuke WOD klaar staan om te doen. Dat heb ik geweten ook en dat kon je zien aan mijn zie-je-dat-ik-kapot-ben-gezicht. Ook nu merk ik het want ik heb onwijze spierpijn. Maar spierpijn is fijn, dan weet je dat je iets hebt gedaan.

FOOD
Deze week was ik goed bezig met mijn voeding. Ik probeerde zoveel mogelijk snelle koolhydraten te mijden en er groente voor in de plaats te nemen. Dat beviel me voor zo een week prima ,maar wat hou ik toch van pasta. En dat hebben we deze week nog niet gegeten. Wel ging ik woensdag sushi eten met een vriendinnetje. Oh, ook daar kun je me voor wakker maken hoor! Ik probeer zoveel mogelijk groente te eten om vol te raken en dus bepaalde dingen te vervangen. Hopelijk hou ik dit even vol en ben ik deze week afgevallen! Fingers crossed!

FASHION
Ik kreeg een heel mooi cadeautje binnen. Ik ontving gisteren een prachtige ring van Rosefield. WAUW! Ik ben er echt helemaal blij mee! Past mooi bij mijn armbandje en kettinkje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *