FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Afgelopen zondag hadden wij een dagje met het gezin. Hebben jullie die wel eens? Tegenwoordig is het niet meer zo heel makkelijk deze te plannen dus, plannen we hem altijd op tijd vooruit. Al is het niet zo dat we de volgende hebben vaststaan.
Of ja, telt een brunch op eerste paasdag mee?
We gingen een dagje naar Amsterdam en dat betekende vroeg uit de veren en weg met de regeltjes.

FIT
We gingen al vroeg weg zodat we een beetje op tijd in Amsterdam zouden zijn. Wij moeten een ander half uur rijden naar Amsterdam. Aangezien we met 6 volwassenen waren moesten we met 2 auto’s die kant op. Vanuit daar pakte we de tram richting Amsterdam Centraal. We hadden toen nog niet heel veel meters in de benen maar dat zou wel goed komen met wat ons die dag nog te wachten stond. Ik had nog lichte spierpijn van mijn training van afgelopen woensdag dus het was goed om die laatste pijntjes eruit te lopen. We zijn van begin tot het eind en weer terug naar het begin gewandeld en dan ook nog even wat straatjes in en wat grachten over. Dus ik ben ruim aan mijn stappen gekomen voor die dag.

   

FOOD
Food was er in overvloed. Het leuke aan Amsterdam of in elk geval grootte steden is dat er altijd andere boetiekjes en of koffie tentjes zitten. Andere winkels en eetgelegenheden zijn. We gingen lunchen bij ‘De BurgerBar’. Je kon helemaal zelf je hamburger samen stellen en er dan ook je soort friet bij kiezen. Leuk concept en dat merkte je meteen. Wij waren er ook echt rond lunchtijd en wij konden nog gaan zitten maar de rest was vol. Was het ook niet zo’n hele grote tent want ze hadden bijvoorbeeld geen klanten toilet. Dat geeft vaak de grootte van een tentje aan. Het zag er gezellig uit en het was dus niet overdreven druk. Ook hoefde we niet lang op onze bestelling te wachten. Wat erg fijn is als je honger hebt.

Nadat we al onze buikjes hadden volgegeten liepen we verder en stuitte we twee pandjes verder op op Dunkin Donuts. OH MY FOODNESS! We konden eigenlijk nog niet aan eten denken maar toch besloten we donuts mee te nemen. Ik koos 6 verschillende donuts.
Lemon, stroopwafel, caramel, aardbei, unicorn en rocky road. Lekker! We hebben ze allemaal mee naar huis genomen omdat we echt geen behoefte hadden aan een donut.
Later op de middag gingen we nog ergens een kopje koffie drinken en we namen er een taartje bij. Of ja, ik koos voor een belgische wafel met verse aardbeitjes. Jammie!
We sloten de avond af met een avondje afhaal sushi! Wake me up before i go! Hell yeah!
Ik had besloten deze dag nergens op te letten en te doen wat de rest ook deed. Ik moet altijd al zoveel letten op mijn eten. Niet alleen om af te vallen maar ook doordat ik veel niet mag hebben i.v.m. mijn darmen.  Op het moment zelf ging het goed maar die nacht. Wat een hel! En het is geen excuus want ik had het kunnen weten maar, ik heb ervan genoten! Het was het voor heel even waard maar die nacht, nooit meer.

FASHION
Natuurlijk ging ik buiten de donuts om niet met lege handen naar huis en kocht ik weer wat voor de collectie van mijn keuken/woonkamer. Ik heb een plankje hangen op de grens van woonkamer naar de keuken maar als ik zo door ga heb ik meer nodig dan alleen dat plankje. Een hele kast ik sowieso al niet echt overbodig.
Ik kocht wat spulletjes bij de Flying Tiger. Wat een leuke hebbedingen winkel. Ik was er nog nooit geweest. Misschien maar beter ook. Ik kocht er een wafelvorm, een schaaltje en een nieuwe mok! Té leuk!
Tot de volgende!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *