FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Misschien is het je al opgevallen en misschien ook niet. Sinds 2 weken komt de FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY om de 2 weken online. Dit was een onbewuste bewuste keus. De eerste keer kwam het er niet van i.v.m. privéomstandigheden. De tweede keer was het omdat ik het gewoonweg vergeten was. Sommige dingen vergeet je niet zomaar. Daarom mijn bewuste keus na onbewuste ‘fouten’ om de FFFF om de week te maken. Simpelweg omdat het dan minder steeds van het zelfde wordt en het ook leuker blijft voor mij om te schrijven. 

FIT
Zoals je misschien al gelezen of gehoord hebt is dat ik met mijn knie zit. Hij doet nog steeds veel zeer en belemmerd me echt in bepaalde situaties. Ik ben maandag wel gewoon gaan sporten. Aangepast, maar ik ben wel gegaan. Op mijn eigen tempo en wat ik kan. Het is erg wisselend en heb er op bepaalde momenten veel last van en andere momenten niet. Dinsdags had ik een afspraak bij de diëtiste en daarna ben ik gaan fietsen in de fitness en heb ik nog 10 minuten op rustig tempo gelopen. Het was fijn om toch iets te kunnen doen. Niet té belastend, maar ook niet stil zittend. Hopelijk wil het een beetje gaan op deze manier. Waarschijnlijk ga ik zondagmiddag nog even zwemmen. Gewoon om wel te kunnen sporten.

FOOD
Ik had maandag avond een leuk etentje gepland staan. Eigenlijk was het meer een soort reünie. 6 jaar later zagen we elkaar weer. De meiden met wie ik op het middelbaar onderwijs onafscheidelijk was. Wij waren altijd met z’n 4e. Dat wist ook iedereen. Als er in groepjes gewerkt moest worden was bij ons het groepje altijd meteen duidelijk. In dat clubje van 4 ontstonden er altijd 2 tallen. En die 2tallen houden nog steeds stand. En zo spraken we af om te gaan uiteten met z’n 4e. Het was gezellig en we aten tapas bij ’t zusje. We kwamen al snel tot de conclusie dat we allemaal geen spat veranderd waren. We haalde allemaal herinneringen op. Het was zeker voor herhaling vatbaar.

FASHION
Zondag had ik zin in de BBQ. Het was prachtig weer en ik nodigde ons gezin en oma uit. Wij zorgde voor de boodschappen en we aten gezellig. Na de barbecue zijn we een ijsje gaan halen bij één van de plaatselijke ijssalons. Ik koos samen met mijn schoonzusje een zwart horentje met chocolade en discodip met mango en limocello smaak erop. Het smaakte naar meer! Wat ik wel jammer vond van mijn foto was dat ik het liefst heel donker ( liefst zwart ) kleurig ijsje had gehad. Had mijn foto voor mijn gevoel krachtiger gemaakt.

Wat ik nog meer deed zondag was mijn haar een andere kleur geven. Ik twijfelde al een tijdje over een donkere kleur in mijn haar, maar ik durfde niet helemaal. Nadat ik afgelopen zaterdag eerder mocht gaan op het werk, dacht ik dat het leuk zou zijn om mijn haar te verven. Ik had alleen niet heel goed gelezen en kwam er na het douchen achter dat er bleek op het pakje stond. Ai, dat betekende dus oranje haar! Deze foto zal ik jullie besparen! Dat betekende dus dat ik zondag mijn haar wel moest verven. Lees; zaterdag na 17.00uur waren natuurlijk de winkels al dicht, fail! Gelukkig ben ik al meerdere keren donker geweest, maar dan nog. Het deed wel een klein beetje pijn, al vind ik dit nu ook echt prima!

FRIDAY
Het weekend staat zogezegd voor de deur. Behalve voor mij dan omdat ik eigenlijk altijd in het weekend werk. Ik kan van vrije zondagen extra genieten. Al helemaal als het een ‘bijzondere’ zondag is zoals Moederdag aanstaande zondag. Ik vind het heerlijk om dan met familie door te brengen en ik probeer dan ook eigenlijk altijd wat te regelen met het gezin. Nu gaan we aanstaande zondag dus lekker brunchen bij mama thuis samen met mijn oom, tante en de kids, mijn oma en ons gezin. Speciaal hiervoor maak ik zaterdag een monchou taart omdat die het altijd erg goed doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *