FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Alowa, tijd voor vakantie zou je denken. Nou, ik dacht dat het een relaxte week zou worden. Dat was ook wel zo, maar het werd een beetje té relax op de site. Ik typ de FFFF pas op vrijdagavond om 19.15uur. Goed verhaal wel toch? 
Mocht jij nou één van die mensen zijn die thuis vanaf de bank KINGSDAY viert dan heb je dus de tijd om dadelijk deze FFFF te lezen. OEPS!

FIT
Maandag kregen wij les van iemand anders als normaal. Wat ook wel eens leuk is. Halverwege de les riep ik tegen haar; ‘Pff, Jaimy. Bedankt hé! Ik kan morgen denk ik niks meer.’ Waarop zij antwoordde: ‘Bedank je broer maar!’ Oké, bij deze. Danny bedankt! HAHA! Ik heb weer een lekkere spierpijn gehad en er op donderdag avond een dikke knie aan overgehouden.
Oké, dat is misschien niet helemaal eerlijk want ik ben dinsdag nog gaan dansen en ik heb een staand beroep. Werkt niet met een ‘zwakke’ knie. En ik had heel misschien mijn kniebanden om moeten doen. Goed, het was wel weer een lekkere training, ondanks dat ik volledig gesloopt was.

‘Ik had wel een PR gehaald met deadliften. Twee weken geleden was het nog 70kg en nu al 80kg!’

FOOD
Over mijn dieet week lees je aankomende zondag in mijn wekelijkse blog. Ik kan je wel een tipje van de sluier geven. Ik heb mijn weeg moment gehad en hoe dat afliep lees je daar.

Ook geef ik een tipje weg. Dat ik het kader van wat wij vandaag gegeten hebben. Of ja, eigenlijk Nick. Al heb ik wel 2 hapjes gehad. Dé streetfood hotdog van Pure genieten in Uden. APPLAUS, voor de gene die dit heeft bedacht. Ik zweer het ik keur hem goed! En al helemaal omdat ik vaak niet van die dingen ben en ze daarom zelf ook nooit echt bestel. Maar hij was echt heel erg lekker.

Streetfood; Hotdog Pure

FASHION
Over mijn aankopen valt weinig te vertellen omdat ik al een tijdje buiten een nieuwe dagcréme niet echt iets boeiends meer heb gekocht.
Dat komt door het afvallen, maar ook omdat ik de collecties nog niet helemaal ju van het vindt. En waarom, al sla je me dood. Het is niet dat het niet mijn stijl is en toch spreekt niet alles mij even veel aan. Het is ook O-VER-AL het zelfde. SAAI!
I’M NOT A BORING PERSON!
Dit was het korte nieuws van de fashion editie. haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *