FIT-FOOD-FASHION-FRIDAY

Ik ben lekker bezig al zeg ik het zelf. Zou het door het mooie weer komen dat iedereen extra gemotiveerd raakt en weer overal zin in heeft

FIT
Het sport ritme zit er weer lekker in. Afgelopen zondag vóór dat ik moest werken om 12.00uur ben ik ook gewoon gaan sporten. Ik stond om 08.45uur in de sportschool en wat was het lekker rustig. Lekker man, als ik er dan toch zo vroeg ben dan is het ook fijn dat het rustig is. Ik heb zelf wat krachttraining gedaan. Wat super fijn is als die krachtpatsers er allemaal niet zijn!
Maandag hadden we weer een zware training, maar ik merk dat ik daarna ook echt wel productiever ben. Ik heb van boven tot onder het hele huis gepoetst en ben nog lopend naar de supermarkt geweest. Fijn, af en toe die maandagen. Het bevalt me dus prima dat ’s morgens sporten. Op het vroege opstaan na af en toe.  Maar ik blijf maar denken: STRONG IS THE NEW SEXY
Het sporten gaat deze week sowieso goed. Ik ben dinsdags ondanks de spierpijn van zondag en maandag voor het eerst sinds 4 maanden weer gaan dansen. Wat was dat weer fijn! En dat zelfs NA het werken!
Ik heb sinds maandag weer een stappenteller als horloge om, om te kijken hoeveel stappen ik nou ongeveer zet. Ik moet van mezelf minimaal de 10.000 stappen halen en tot nu toe gaat dat aardig goed. Op maandag na dan, maar toen had ik het hele huis gepoetst. Telt dat ook?

FOOD
Op zich ging mijn week op voeding gebied best wel lekker. Dat moest ook wel na afgelopen zaterdagavond. Ik had de touwtjes niet een beetje laten vieren, maar ik had ze gewoon thuis gelaten. Ik en wat vriendinnen zouden friet eten bij een gezamenlijke vriendin van ons en ik nam netjes een uber lekkere salade mee. Maar na het werk had ik zo’n honger dat ik me niet kon beheersen en ik bestelde ook een snack. Niet 1, maar 2 snacks. Daarna at ik ook mijn salade nog op. Omdat we nog zoveel tijd nodig hadden zijn we met z’n alle een ijsje gaan eten.
Nadat we het ijsje eenmaal op hadden zijn we nog even naar de kermis geweest. Nou ja, kermis. Ik denk niet dat we het zo mogen noemen want er stonden letterlijk 3 kermis attracties. Wél stond er een suikerspinnen kraam en een vriendin van mij en ik wilde er perse 1. Die kochten we ‘een kindersuikerspin’ ook al konden we er een half weeshuis mee voeden. ’s Avonds op de verjaardag van een vriendin waar wij dus met z’n alle heen gingen. Snap je het nog met mijn vriendinnen? Aten we nog even binnen no-time de nootjes, chipjes, kaasjes en worstjes op. Hmm, misschien hadden we dat niet moeten doen. haha! Dat werd dus compenseren op zondag!

FASHION
Ik ontving weer een onwijs mooi pakketje van PERDITI met een pracht ketting erin. Ik hou echt van deze sieraden. Er komen weer wat foto’tjes aan van de ketting, maar ook nog van mijn cluse horloge. Volg mij op Instagram om ook al deze foto’s te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *